Kızılay Malatya Şube Başkanlığı'na Osman Korkut getirildi.

Yaklaşık 3 ay önce Kızılay Malatya Şube Başkanlığı'nda yapılan Olağan Genel Kurulda mevcut başkan Ramazan Soylu'nun görev süresi dolması nedeniyle, başkanlık görevine Dr. Harun KURT seçilmişti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

Yaklaşık 3 ay önce Kızılay Malatya Şube Başkanlığı’nda yapılan Olağan Genel Kurulda mevcut başkan Ramazan Soylu’nun görev süresi dolması nedeniyle, başkanlık görevine Dr. Harun KURT seçilmişti. Başkanlık süresinde başarılı çalışmalar yapan Dr. Harun KURT’un, il dışında başlayacak olan eğitim süreci nedeniyle eğitimine devam etmek zorunda olması ve artan iş yoğunluğu nedeniyle Kızılay faaliyetlerine yeterince zaman ayıramayacağı düşüncesi ile görevinden ayrıldığı bildirildi. Kızılay tüzüğü gereğince yapılan yönetim kurulu toplantısı ile başkanlık görevine halen başkan yardımcısı olarak görev yapan Osman KORKUT getirildi.  
Yapılan devir teslim programında konuşan Dr. Harun KURT; Kızılay ailesinde görev yaptığı süre içerisinde çok mutlu olduğunu ancak il dışında eğitimine devam etmek zorunda olduğu ve artan iş yoğunluğundan dolayı Kızılay faaliyetlerine yeterince zaman ayıramayacağı ve böyle bir vebali almasının doğru olmayacağı düşüncesi ile görevinden ayrıldığını belirtti. Görevi devralan Osman KORKUT 16 yıldır Kızılay ailesinin içinde olduğunu, yorgunluk nedir bilmeden Kızılay için gece gündüz çalıştığını ve devraldığı görevi layıkıyla yapmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN