KOBİ İhracat Seferberliği Malatya Online Eğitim Programı Düzenlenecek

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) organizasyonundaKOBİ'lerin ihracata özendirilmesi, ihracat destekleri, pazarlama stratejisi, finansman ve risk analizi konu başlıklarında firmaların bilgilendirilmesi amacıyla 'TİM KOBİ İhracat Seferberliği/Malatya' eğitim programı online olarak düzenlenecek.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) organizasyonundaKOBİ'lerin ihracata özendirilmesi, ihracat destekleri, pazarlama stratejisi, finansman ve risk analizi konu başlıklarında firmaların bilgilendirilmesi amacıyla “TİM KOBİ İhracat Seferberliği/Malatya” eğitim programı online olarak düzenlenecek.
61 ihracatçı birliği, 27 sektör ile 100 bin ihracatçının tek çatı kuruluşu olan Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) düzenlediği “KOBİ İhracat Seferberliği Eğitim Programları” kapsamındaki Malatya eğitim programı 27 Eylül 2021 Pazartesi günü 10.00-17.30 saatleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.
Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelerin (KOBİ) ihracata özendirildiği program kapsamında düzenlenen eğitimlerin sonuncusu Malatya’ya yönelik olarak yapılıyor.
Eğitim programında katılımcılar, nasıl ihracatçı olunacağı, ihracata ilişkin desteklerden nasıl yararlanılabileceği ve ihracatın finansmanına kadar birçok konuda bilgilendirilecek.
TİM tarafından son iki yılda 15’i Türkiye’de biri ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde olmak üzere 16 KOBİ İhracat Seferberliği Eğitimi düzenlenen programın 17’incisi Malatya’da düzenlenecek.
2019 yılında tasarlanan eğitim programları halihazırda kendi işletmesi olan ve ihracat faaliyetleri yapmak isteyen şirket temsilcileri, sürekli ihracat artışı sağlamak isteyen firmalar  ve genç girişimciler olmak üzere üç hedef kitleye yönelik olarak tasarlandı.
Eğitimlerde alanında yetkin uzmanlar, ihracatta pazarlama stratejileri, ihracat destek programları, proje hazırlama, ihracatın finansmanı, ihracat kredileri, ihracata yönelik garanti sigortası uygulamaları gibi birçok konuda girişimcilere, bilgi ve tecrübelerini aktarıyor.
Malatya Valisi Aydın Baruş ve TİM Başkanı İsmail Gülle’nin açılış konuşmaları ile Malatya Yatırım Ortamı ve Dış Ticaretine İlişkin Değerlendirme sunumları ile başlayacak program online platform üzerinden gerçekleşecektir.
Eğitime https://tim.org.tr/tr/egitim-başvuru  linkinden kayıt olunabilir.

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN