Kültürel Değerler Sergisi Devam Ediyor

MAFSAD-Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği tarafından hayata geçirilen 'Kültürel Değerlerin Fotoğraf Yoluyla Aktarılması Projesi' kapsamında dördüncü fotoğraf sergisi Kuzey Makedonya'da açıldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

MAFSAD-Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği tarafından hayata geçirilen “Kültürel Değerlerin Fotoğraf Yoluyla Aktarılması Projesi” kapsamında dördüncü fotoğraf sergisi Kuzey Makedonya’da açıldı.

READ-Regional Network for Cultural Diversity/Kültürel Çeşitlilik için Bölgesel Ağ projesi kapsamında bir alt hibe projesi olarak desteklenen bu sergi projesinde daha önce Malatya, Konya ve Sırbistan’da fotoğraf sergisi açılmıştı.

Serginin organizasyonunu Kuzey Makedonya’daki proje ortağı Kumanova  Fotoğraf Kulübü üstleniyor. Sergide 34 fotoğrafçının 40 eseri paylaşılıyor.  Kumanova Fotoğraf Kulübü Başkanı Vladimir Jovanovski, Ağustos ayında MAFSAD ve Sille Sanat Sarayı tarafından düzenlenen, Konya Beyşehir’deki fotoğraf sergisinin açılışı için Türkiye’ye geldiğini ve şuan aynı sergiyi kendi ülkelerinde de açmamın mutluluğunu yaşadığını belirtti.  Derneklerinin bu projede  ortak olmasını sağlayan Türkiye’den MAFSAD Derneğine, Sille Sanat Sarayına, emeği geçenlere ve sergide eserleri yer alan fotoğrafçı arkadaşlara çok teşekkür ettiğini belirten Başkan Jovanovski, bu tür  farkındalık projeleri için her zaman işbirliğine hazır olduklarını sözlerine ekledi.
Proje Koordinatörü Yılmaz Konuk, bu kültürel ortaklık için Kumanova Fotoğraf Kulübü Başkanı Vladimir Jovanovski’ye, Kumanova Ekibine, proje ekibine ve sergiye eserleriyle anlam katan 4 Ülkenin fotoğrafçılarına çok teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN