MADEF İstanbul'da Üzüm Festivali Yapacak

Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) Bu Yıl 2'ncisini düzenleyeceği Malatya Yöresel Ürünleri Arapgir Üzüm Festivali için hazırlıklara başladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Sultangazi Etkinlik Alanında 07-10 Ekim Tarihleri arasında düzenlenecek olan Festival’de yöresel ürünlerin yanı sıra ve meşhur Arapgir Köhnü Üzümü, Akçadağ Armudu ve bir çok Malatya Yöresel Tatları Gurbetteki Malatyalılarla buluşacak.

Festival ile ilgili açıklama yapan Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) Genel Başkanı Yılmaz Durmuş “ Pandemi dolayısıyla bir çok etkinliği gerçekleştiremenin üzüntüsünü yaşadık. Çünkü İnsan sağlığından daha değerli bir şey yok. Aşı’nın bulunması ve biraz da olsa kontrol altına alınmasıyla bu yıl 2. Sini düzenleyeceğimiz Malatya Yöresel Ürünleri ve Aragir Üzüm Festivalini yapmaya karar verdik. Yine hemşehrilerimize güzel sürprizler planladık. Sanatçılarımızın konserleriyle dolu dolu bir program vaad ediyoruz. Buradan sizin vesilenizle tüm Malatyalıları Festivalimize davet ediyor hepsine ayrı ayrı sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.

Festival’in sunumunu Ali Biricik ve Serkan Lama yapacak. Türk Halk Müziği Sanatçıları Mehmet Balaman, Özlem Büyük, Malatyalı Fetih ve bir çok sevilen ses konser verecek.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN