• Haberler
  • Gündem
  • MAGİNDER Olarak, Mücbir Sebep Halinin Uzatılması Talebini Destekliyoruz

MAGİNDER Olarak, Mücbir Sebep Halinin Uzatılması Talebini Destekliyoruz

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) olarak, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'nun 31 Ağustos 2024 tarihinde sona erecek olan mücbir sebep halinin uzatılması yönündeki talebine tam destek verdiğimizi kamuoyuna duyurmak isteriz.

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) olarak, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun 31 Ağustos 2024 tarihinde sona erecek olan mücbir sebep halinin uzatılması yönündeki talebine tam destek verdiğimizi kamuoyuna duyurmak isteriz. 

6 Şubat depremlerinin yarattığı ağır tahribatın izlerini halen taşıyan küçük ve orta ölçekli işletmelerimizin, 1 Eylül sabahı karşılaşacakları vergi borçlarını ödeme güçlerinin bulunmadığını biliyoruz. Esnafımızın, tüccarımızın ve sanayicimizin sesine kulak verilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu zor günlerde işletmelerimizin ayakta kalabilmesi, şehrimizin ekonomik hayatının yeniden canlanması için mücbir sebep halinin uzatılması hayati bir önem taşımaktadır.

Cumhurbaşkanımızın ve bakanlarımızın deprem bölgesi için bugüne kadar sergiledikleri hassasiyete şahit olmuş bulunmaktayız ve bu konuda da gerekenin yapılacağına yürekten inanıyoruz. Deprem bölgesinde yaraların sarılmasının zaman alacağını ve bu süreçte devletimizin esnafımıza ve sanayicimize destek olmaya devam etmesinin, hem bölge ekonomisi hem de ülkemizin genel ekonomik durumu için elzem olduğunu vurguluyoruz.

Bizler, Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği olarak, tüm yetkililere çağrıda bulunuyoruz: Lütfen bölgedeki işletmelerin ayakta kalabilmesi için mücbir sebep halinin uzatılmasına destek verin. Bu destek, sadece Malatya’nın değil, tüm Türkiye’nin ekonomik istikrarı için atılmış önemli bir adım olacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

-Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER)

Bakmadan Geçme