Malatya Hava Limanı Servis Saatleri Açıklandı

Elazığ Hava Limanı yolcularını, Malatya'ya taşıyacak servislerin saat ve yerleri belirlendi

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Havalimanı, 15 Ekim Cuma gününden  itibaren, bakım çalışmaları dolayısıyla 45 gün süreyle kapalı kalacak .    Elazığ Hava Limanı kapalı olacağı için, yolcuları Malatya Havalimanı’na taşıyacak servislerin saat ve yerleri belirlendi.

Servis Ücreti 70 TL Olacak

Elazığ’dan Malatya Havalimanı’na yolcu taşıyacak servislerin ücreti 70 TL olacak.  Gün içerisinde 4 sefer düzenleyecek servislerin Elazığ’dan kalkış  saatleri ise şu şekilde:

Gece 02:15 servisi

Gündüz 08:00 servisi

Gündüz 11:30 servisi

Akşam 15:30 servisi

Servisler İki Noktadan Yolcu Alacak

 Elazığ’dan Malatya Havalimanı’na yolcu taşıyacak servisler iki noktadan yolcuları kabul edecek.

Servislerin kalkacağı noktalar ise; valilik karşısı Gülpaş Cerez önü ve  Abdullahpaşa Mahallesi trafo durağı olarak belirlendi.

Yolcuların, Ulaştırma Bakanlığı UEDTS Sistemi’ne, yolcu bilgileri girişleri olduğu için 5 saat öncesinden yolcu adı ,soyadı ,TC Kimlik No ve HES Kodu girilmiş, ödemesi yapılmış olması gerekiyor.  Rezervasyon kaydı tamamlanmamış yolcular ise  sefere kabul edilmeyecekler

Ayrıca yolcuların, uçak saatlerinin 3,5 saat öncesine denk gelen servislerin tercih etmesi gerekiyor. Servislerin, 14 Ekimi 15 Ekim’e bağlayan gece saatlerinden itibaren başlayacağı öğrenildi.

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN