MARAL'dan Elazığ Şarkısı

Sosyal Medyada 'Burası Neresi' Fırtınası Estiren MARAL'dan Elazığ Şarkısı müzikseverlerle buluştu.

Türk halk müziğini sevilen sanatçılarından olan ve bugüne kadar çıkardığı “Mıdıgo Me”, “Mısto” gibi şarkılarla 100 milyondan fazla izlenme elde eden Maral, son teklisi ‘Burası Neresi’yi (Harput Kavşağı) müzikseverlerle buluşturdu.

Söz müziği Timur Coşkun imzası taşıyan ve Youtube’da 3 günde 650 binden fazla izlenme başarısı gösteren şarkının klip yönetmenliğini ise Emrah Özbilen üstlendi.

Şarkı tüm dijital platformlarda yükselişini sürdürürken, şarkıya 10 binlerce video çekildi.
Aslen Bingöllü olan ve Elazığ’a olan sevgisinden dolayı yıllarca bir Elazığ türküsü çıkarmak istediğini belirten Maral, şarkıyı ilk dinlediğinde çok beğendiğini ve hemen çıkarmak istediğini söyledi.

Yakın zamanda yepyeni bir halay şarkısı çıkaracağını söyleyen Maral, “Bu ülkede ‘Mısto’dan önce bir Mıdıgo Me gerçeği var. Gittiğimiz her yerde halen çalıyor ve Mıdıgo Me halen deli bir fırtına… Ardından Mısto’nun bu kadar sevilmesi ve sonrasında Burası Neresi’nin çok beğenilmesi beni çok motive ediyor. Hatta müjde vereyim, yakın zamanda yeni bir halay şarkısı daha geliyor. Herkes bizi genellikle hareketli türkülerle bildiği için sanıyorum diğer yönümüzden pek haberdar olmadıklarını düşünüyorum. Çok güzel arabeskler şarkılar da çıkarıyoruz. Yeni sezonda buna hazırlansınlar. Biz oynattığımız kadar ağlatmasını da biliriz” dedi.

Bakmadan Geçme