MASKİ, Birimler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 'Birimler Arası Futbol Turnuvası' Santra Halı Saha Tesisleri'nde başladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "Birimler Arası Futbol Turnuvası" başlama vuruşunu MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert yaparken, ilk maçlar heyecanlı ve bol gollü geçti.

2 gurupta toplam 11 takımın mücadele ettiği turnuvanın ilk maçında Özel Kalem Müdürlüğü ve İşletmeler Dairesi (2) karşılaştı. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert’in de mücadele ettiği karşılaşmayı İşletmeler Dairesi (2), 5-4 kazandı. 
Karşılaşma öncesi açıklama yapan MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, mücadele eden bütün takımlara başarılar diledi. Mert, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak ‘Birimler Arası Futbol Turnuvası’ düzenliyoruz. Mesai arkadaşlarımızla şehrimizin altyapısını güçlendirmek için güzel bir ekip işi çıkarıyoruz. Mesai mefhumu gözetmeksizin şehrimize hizmet ediyoruz. Genel Müdürlük olarak diyaloğumuzu arttırmak, birlik beraberlik içerisinde kaliteli vakit geçirmek için futbol turnuvası düzenledik. 29 maçımız var. Bugün ilkini gerçekleştiriyoruz. Turnuvamızı her sene yapmayı planlıyoruz. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. 

İLK GÜN OYNAN KARŞILAŞMA SONUÇLARI
Özel Kalem Müdürlüğü 4-5 İşletmeler Dairesi (2)
Abone Okuma 13-0 Destek Hizmetleri
Bütçe Muhasebe 1-5 İçme Suyu Dairesi
Yatırım İnşaat 7-3 Bilgi İşlem
Abone Saha 2-7 Kanalizasyon Dairesi
İşletmeler Dairesi (1) Bay Geçti
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN