Milletvekili Açıkkapı'dan 30 Ağustos Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı,  yayınladığı mesajınd:

“Şanlı ecdadımızın kazandığı Büyük Zafer’in 102’nci yıldönümüne ulaştığımız bu gurur dolu günde, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

30 Ağustos 1922’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde kazanılan bu büyük zafer, milletimizin bağımsızlık ve hürriyet sevdasının en önemli nişanesidir. Bu zafer, sadece askeri bir başarı değil, aynı zamanda necip milletimizin iradesine, istiklaline ve aydınlık geleceğine sahip çıkma kararlılığının güçlü bir ifadesidir.

Türk Milleti’nin asırlardır süregelen bu sarsılmaz iradesi, bugün de aynı güçle varlığını sürdürmektedir. 15 Temmuz’da gösterilen destansı direniş ve Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda attığımız her adım, bu kararlılığın en somut örnekleridir.

Son 21 yılda ülkemizi her alanda ileriye taşıyan hamlelerle Türkiye’yi büyük hedeflere ulaştıracak bir altyapı oluşturduk. Aziz milletin Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşlarına olan güveni ve desteği, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkartacak kudrettedir.

Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle, minnetle yâd ediyor, tüm şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Rabbim milletimizin birliğini, dirliğini ve yolunu daima açık etsin. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!” dedi.
 

Bakmadan Geçme