Öner Ailesi'nden Taziye Teşekkür Mesajı

Elazığ Fırat KYK Erkek Öğrenci Yurdu Yöneticilerinden Yurt Müdür Yrd. Kamil ÖNER, babası Bedri ÖNER'in vefatı nedeniyle cenaze törenine katılan, başsağlığı dileklerini ileten ve taziyede acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

Kamil ÖNER açıklamasında; 
"Büyük Köklü Çınarımız" Canımız “Babam Bedri ÖNER’in”  Vefatı vesilesiyle, gerek cenaze törenimize, taziyemize bizzat katılan, telefonla arayarak, sosyal medya aracılığıyla başsağlığı ileterek, bizleri yalnız bırakmayan; definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan, vatanın her köşesinden bizzat arayan,  dualarını esirgemeyen ilimiz kanaat önderlerine,  F. Ünv. Hastahanesi İç Hastalık, Palyatif Bakım Merkezi Servisi  Sorumlu Hocası, değerli hocamız Doç Dr. Abdullah ALTUĞ ve ekibine, İlimizde aktif çalışan STK'ların  Başkan, yönetim kurulu ve üyelerine, akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, hemşerilerimize  ve aziz şehrimizin aziz gönüldaşlarımıza, şahsım ve ailemiz adına şükranlarımızı sunarız.  

Cümle geçmişlerimize (Vefat edenlere) Cenab-ı Allahtan rahmet diliyoruz. Rabbim hepinizden  razı olsun. Yüce Allahtan Herkese sağlıklı ve hayırlı güzel ömürler yaşamasını, dualarımızla diliyoruz...
   

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme