Öner Ailesinin Acı Günü

'Ellezîne izâ esâbethum musîbetun, kâlû innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn(râciûne).' (Meal: Onlar ki kendilerine bir musîbet isabet ettiği zaman: 'Biz muhakkak ki Allah içiniz (O'na ulaşmak ve teslim olmak için yaratıldık) ve muhakkak O'na döneceğiz (ulaşacağız).' dediler.) Kuran-ı Kerim / BAKARA / 156. Ayet-i Kerime

Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesinde uzun zamandır tedavi gören,   Fırat KYK Erkek Öğrenci Yurdu Yöneticilerinden Kamil ÖNER’in babası, Bedri ÖNER amcamız hakka yürüdü.
 
Fırat KYK Erkek Öğrenci Yurdu Yöneticilerinden Kamil ÖNER’in babası, Bedri ÖNER amcamız vefat etti. 

Uzun zamandır Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesinde tedavi gören,  Bedri ÖNER amcamız;  03 . 09 .2024 tarihinde Fırat Üniversitesi hastanesinden alınarak, SİVRİCE / Akbuğday Köyü (Elbistan Mezrası) Camisinde, İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Akbuğday Köyü (Elbistan Mezrası) Aile Mezarlığına defin edildi.

Öner ailesi ve Yakın dostlarının katıldığı defin sonrası;  Öner ailesi,  yakınları taziyeleri SİVRİCE/ Akbuğday Köyü (Elbistan Mezrası, Köy Kahvesinde  kabul ediyorlar.

Harput Sancak Haber ailesi olarak, hakka yürüyen, Bedri ÖNER amcamıza  Allah’tan (c.c.) rahmet, kederli ailesine, bütün yakınları ve sevenlerine, başsağlığı ve ayeti kerimenin ışığında sabr-ı cemil diliyoruz.

İletişim için oğlu Kamil ÖNER Cep: 0 537 656 63 62
 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme