Ruhi Baba (Ruhi Bilen) Hakka Yürüdü.

Elazığspor'un ilk kurulduğu yıllarda formasını giyen, eğitim camiamızda gönüllerde iz bırakan, yüreklere dokunan güzel insan Ruhi Bilen vefat etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ spor'un ilk kurulduğu yıllarda formasını giyen,  eğitim camiamızda gönüllerde iz bırakan, yüreklere dokunan, uzun süre Elazığ lisesi müdürlüğü görevini ifa eden  Ruhi Bilen Hakka yürüdü.

1967 kurulan Elazığspor'un formasını ilk giyen isimlerden olan ve kulübün efsanelerinden 81 yaşındaki Ruhi Bilen, (Ruhi Baba) hayatını kaybetti. 

1941 yılında Elazığ'da dünyaya gelen ve uzun yıllar sürdürdüğü futbol kariyerinin ardından eğitimci olarak birçok ismin yetişmesinde emeği bulunan, güzel insan Ruhi  Bilen, koronavirüs hastalığının ardından toparlanamadı ve önceki gece Fethi Sekin Şehir Hastanesi yoğun bakımında vefat etti. 

Forma giydiği dönemlerde kanat mevkiinde görev yapan ve arkadaşlarınca Kıvır Ruhi lakabı takılan Ruhi Bilen'in vefatı Elazığ spor camiasında ve eğitim camiasında derin bir üzüntü oluşturdu.

Harput Sancak Haber ailesi olarak Hakka yürüyen merhum Ruhi Bilen’e Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı sabır diliyoruz.
 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Kadirhan Sunguroğlu | 30 Ağustos 2022 00:05

    Hepimizde büyük emeği olan kıymetli hocamıza Yüce Allahtan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum

BUNLARA DA BAKIN