Rus üreticiler CNR Food İstanbul 2022'de yer alacak

'Made in Russia' markası altında birleşen Rus şirketleri ürünlerini 31 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan Uluslararası Gıda, İçecek, Gıda İşleme, Depolama, Soğutma Sistemleri, Lojistik ve Mağaza Ekipmanları fuarı CNR Food İstanbul 2022'de sergileyecek.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Türkiye'ye şekerleme ve sağlıklı atıştırmalıklar, yağ ve et ürünleri, alkolsüz içecekler, havyar ve deniz ürünleri, tahıllar ve eşsiz Adıge tuzu getirecek on üç Rus şirketi, en son gıda paketleme teknolojilerini de sunacak.

“Made in Russia” markası altındaki ulusal sergi, İstanbul Fuar Merkezi'nin 2 numaralı salonunda 300 metrekareden fazla bir alanı kaplayacak.

Rus sergisinde şirketler ürünlerini tanıtacak ve ticaret şirketlerinin başkanları, perakendeciler, distribütörler ve bölgesel otoritelerin temsilcileri ile iş toplantıları yapacaklar. Katılımcılar, Türkiye pazarında ürünleri tanıtmak için mevcut tüketici eğilimlerini ve fırsatlarını tartışacaklar.

Uluslararası gıda endüstrisi fuarı CNR Food İstanbul 2022, bölgedeki en önemli gıda teknolojisi etkinliğidir. Fuarda Orta Doğu, Kuzey Afrika, Balkanlar ve Avrupa'dan 1000'den fazla markalı üretici yer alıyor. Fuar, büyük toptancılardan süpermarketlere ve catering organizasyonlarına kadar Türkiye pazarında faaliyet gösteren sektör firmaları için en büyük etkinliktir. Sergiyi 35.000'den fazla profesyonel ziyaret etmeyi planlıyor.

CNR Food İstanbul 2022 fuarı, Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı, TGDF (Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu), PAKDER (Tarım Ürünleri, Hububat, Bakliyat İşleme ve Paketleme Sanayicileri Derneği), AKİB (Akdeniz İhracatçı Birlikleri) ve TÜGİDER (Tüm Gıda Dış Ticaret Derneği) desteğiyle CNR Holding Grubu tarafından düzenleniyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN