Semt Konaklarından Yaz Okulu Final Şenliği

Semt Konakları Öğrencileri Yaz Okulu Final Şenliği'nde Bir Araya Gelecek

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren semt konaklarında, yaz okulunda eğitim gören öğrenciler için ‘Yaz Okulu Final Şenliği’ düzenleniyor. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Malatya Temsilciliği ile birlikte Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak faaliyet gösteren semt konaklarında yaz okulu eğitimi gören yaklaşık 1000 ortaokulu öğrencilerine yönelik Horata mesire alanında ‘Yaz Okulu Final Şenliği’ düzenlenecek. 

Eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte semt konaklarında yaz okuluna kayıt olan ortaokulu öğrencileri yönelik düzenlenecek olan etkinliklerde öğrenciler streslerini üzerlerinden atarak eğlenceli oyunlar oynayacaklar. Yaz Okulu Final Şenliği etkinliğinde öğrenciler; yakan top, çuval yarışı, mendil kapmaca, yumurta taşıma yarışı, al satarım bal satarım, geleneksel çocuk oyunları, illüzyon ve animasyon gösterileriyle eğlenceli vakit geçirecekler.

Yaz Okulu Final Şenliği, 4 Ağustos Perşembe günü semt konaklarında eğitim gören yaklaşık 1000 öğrencinin katılımıyla öğretmenler eşliğinde saat: 11.00’de Horata Mesire Alanında yapılacak. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN