'Talepleri Karşılamak İçin Gayret Ediyoruz'

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı ve ilçe başkanları Bölge toplantısına katılmak üzere Urfa'ya gitti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Yapılan toplantısı sonrasında İl Başkanı Servet Gürgözeler, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu il ve ilçe başkanları toplantısına katılan Servet Gürgözeler ve ilçe başkanları şehir ve köy gezilerinde vatandaşların kendilerine ilettiği sorunlar hakkında Genel Başkan Meral Akşener’e bilgi verdi.

Esnaf ve vatandaşların sorunlarının çözülmesi için gerekli talimatların verildiğini aktaran Servet Gürgözeler,”Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu süreci el birliği ile atlatacağız ”dedi.

“TALEPLERİ KARŞILAMAK İÇİN GAYRET EDİYORUZ”
Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Servet Gürgözeler şunları kaydetti:’’Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi İl ve İlçe Başkanları toplantımızı gerçekleştirdik.
Bu toplantıda ben ve ilçe başkanlarımız toplumun içinde yaşadığı sorunları, istek ve talepleri dile getirdik. Aylardır köy, mahalle, sokak ayırmaksızın esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik.
Sorunlarını ve beklentilerini bizlere büyük bir samimiyetle anlattılar.

Biz de vatandaşlarımızın Elazığ’daki sesi olarak onların istek ve taleplerini, sorunlarını genel başkanımıza ilettik. Kendileri de büyük bir teveccüh göstererek problemlerimizi dinledi ve sorunların çözümü noktasında gerekli adımların atılması için talimat verdiler.
Vatandaşlarımız müsterih olsunlar.

Çünkü sadece ziyaret edip, onları dinlemekle kalmıyoruz.
İyi Parti olarak imkânlarımız dâhilinde vatandaşlarımızın sesi olmak, sıkıntılarını çözmek, taleplerini karşılamak için gayret ediyoruz.

İYİ Parti çözüm odaklı çalışan bir partidir. İnşallah iktidara geldiğimizde ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu süreci el birliği ile atlatacak, insanımızı hak ettiği refah ve huzur ortamına kavuşturacağız ”ifadelerini kullandı.

“BENİM MESELEM ELAZIĞ’IN SESİ OLMAK”
Elazığ’da siyaset yapmadıklarını söyleyen Gürgözeler,”Amacımız öteki, beriki demeden, siyasi kavga ve polemiklerden uzak bir şekilde vatandaşı dinlemek, yeri geldiğinde imkanlarımız dahilinde onlara yardımcı olmaktır. Benim amacım bu güzide şehrimize katkı sunmaktır.Ankara’da parti genel merkezimiz  yapılması gereken her şeyi yapıyor. Benim meselem Elazığ’ dır. Elazığlı hemşerimin sesi olmaktır ”diye konuştu.

“BİZ SİSTEMDEN YANA DEĞİL DEVLETTEN YANAYIZ”
Yıllardır siyasetin içinde olan Gürgözeler siyasetteki çirkin ve kutuplaştırıcı üsluptan uzak, birleştirici bir siyaset izlediklerinin de altını çizerek ‘’ Uzun yıllardır siyasetin içinde biri olarak siyasetteki en tehlikeli şeylerden biri de ayrıştırıcılıktır. "Biz her şeyin ötesinde Ülkücüyüz. Nedir Ülkücülüğümüz? Biz sistemden yana değil, devletten yanayız. Devlet bizim için esastır. Devlet bu milletin müesseseleşmiş şeklidir. O nedenle devletimizin kurum ve organlarına karşı üslubumuza dikkat ederiz, etmeliyiz de. Siyaset bir hizmettir. Düşüncelerinle ve yaşadığın ülkeye hizmetlerinle ortak paydada halkla bir arada olabilmektir. Siyasetin toplumun içinde bulunduğu her durumu iyi gözlemlemek, iyiyi devam ettirebilmek, kötüyü iyileştirebilmek gibi bir misyonu vardır. O nedenle bir kesimin sempatisini kazanırken, diğer kesimin nefretini kazanmak bir kazanım değil en büyük kaybediştir. Toplumun her kesimine hizmet etmeyi taahhüt ediyorsak her şeyden önce ayrıştırıcı değil, birleştirici bir üsluba sahip olmalıyız. İYİ Parti olarak bizim anlayışımız budur. Çirkin siyasi dil ve polemiklerden uzak, tamamen vatandaşa hizmet odaklı bir çalışma anlayışında olmamız gerekir. Bizler bu anlayışı uyguluyoruz. Ve görüyoruz ki bu anlayışımız da vatandaşlarımız tarafından teveccühle karşılanmaktadır" diye kaydetti.
 

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN