TJK'dan İş Garanti Müjdesi

Türkiye Jokey Kulübü tarafından dünya standartlarında eğitim almış nalbantlar yetiştirmek için Karacabey Atçılık Eğitim Merkezi'nde nalbantlık eğitim programı düzenlenecek.

Türkiye Jokey Kulübü Karacabey Atçılık Eğitim Merkezinde iş istihadımına katkı sağlayacak ve iş garantili Nalbantlık Eğitimi verileceğini duyurdu…

Türkiye Jokey Kulübü, atçılık sektöründe önemli bir yeri olan nalbantlık mesleğini yapmak isteyen gençlere önemli bir fırsat sunuyor. Sektördeki hizmet kalitesinin artırılması ve dünya standartlarında eğitim almış nalbantlar yetiştirmek için Karacabey Atçılık Eğitim Merkezi’nde nalbantlık eğitim programı düzenlenecek.

Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik, kursla ilgili yaptığı değerlendirmede sektördeki hizmet kalitesinin artırılması ve kendi alanlarında dünya standartlarında eğitim almış nalbantlar yetiştirmek için II. Dönem Nalbantlık Kursunun düzenleneceğini belirterek; “Son başvurunun 12 Ağustos’ta sona ereceği kursta eğitimlerin dünyanın önde gelen nalbantlık okullarından biri olan Kentucky Horseshoeing School’da eğitmenlik yapan ve aynı zamanda okulun kurucusu ve sahibi olan Mitch Taylor ve ekibi tarafından verilecek” dedi.

Müdür Demirçelik başvuruda bulunmak isteyen adayların 04242512340 No’lu telefondan irtibata geçmeleri çağrısında bulundu.


Başvuru Merkezleri
* Adana Hipodromu
* Ankara Hipodromu
* Antalya Hipodromu
* Bursa Hipodromu
* Bursa Karacabey Atçılık Eğitim Merkezi
* Diyarbakır Hipodromu
* Elazığ Hipodromu
* İstanbul Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi
* İzmir Hipodromu
* Kocaeli Hipodromu
* Şanlıurfa Hipodromu

Başvuru İçin Gerekli Olan Şartlar
* Başvuru tarihinde 18 yaşını doldurmuş olmak
* İlköğretim (8 yıllık) mezunu olmak veya mevcut 12 yıllık zorunlu kademeli eğitim sisteminin 2.kademesini (ikinci 4 yıllık kısmını) tamamlamış olmak
* Nalbantlık mesleğini yapmasına engel olabilecek bir sağlık sorunu olmamak
* T.C. Kimlik Numarası Beyanı

Başvuru İçin Gerekli Olan Evraklar
* Başvuru Formu (Başvuru Merkezlerinden temin edilecektir)
* İki adet vesikalık resim (4,5 cm x 6 cm boyutlarında)
* Bir adet fotoğraflı Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı fotokopisi
* Başvuru tarihinde 18 yaşını doldurmuş olmak.
* Arşiv kayıtlı adli sicil belgesi (Resmi Kuruma verilmek üzere)

 

Bakmadan Geçme