Turgut Özal Üniversitesi'nde Yeni Atama

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Genel Sekreterlik görevine, daha önce Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı görevini yürüten Ömer Akkuş atandı

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Kurulduğu günden bu yana   Malatya Turgut Özal Üniversitesinin  çatısı altında görevini yürüten ve başarılı hizmetlere imza atarak Üniversitenin  gelişimine katkı sağlayan Ömer Akkuş ,Genel Sekreterlik görevine atandı.

Turgut Özal Üniversitesi Genel Sekreteri olarak atanan Ömer Akkuş, üniversitelerin bir Ülkenin gelecekteki nitelikli insan potansiyelini yetiştiren kurumlar olduğunu ifade ederek sağlam bir altyapıya kavuşmuş ve herkes için daha özgür ve demokratik bir üniversite ortamı yaratmak için çaba göstermeye devam edeceğini söyledi. Bu yeni görevin aynı zamanda kendisine yeni bir sorumluluk yüklediğinin bilinci içinde olduğunu belirten Akkuş "Sorumluluğun ve ağırlığının farkındayız, kadim medeniyetlerin birikimlerini taşıyan Malatya’da  sosyo-ekonomik gelişime katkıda bulunması için üniversite olarak sürekli gayret içinde kalmaya devam edeceğiz” dedi.

Turgut Özal Üniversitesinin değişim ve gelişim süreci hakkında bilgiler veren Akkuş, ‘’daha önceki görev sürecim boyunca ,Malatya’da  gelişen, topluma entegre olmuş bir üniversite inşa ederek üniversitenin akademik gelişim sürecini üst seviyelere çıkardık" ifadelerine yer verdi. 

Malatya sevdalısı ve Malatya’nın öz evladı olan Akkuş, “Yaşadığımız şehir için düşünüyor ve Malatya’nın  üniversite ile birlikte gelişimine katkı sunuyoruz. Eğitim de gösterilen kalite ile adını sıkça duyuran   Turgut Özal Üniversitesi  her dalda  başarısını sürdürecek ”dedi.

Turgut Özal Üniversitesinin yakaladığı başarının tesadüf olmadığını ifade eden Genel Sekreter Akkuş, “Akademik başarımız ile adımızdan sıkça söz ettiriyoruz. Üniversitemiz önemli bir yükseliş gösterdi ve   Malatya’nın kalkınması için çok sayıda proje üretti. Bu başarı odaklı çalışmalarımız artarak devam edecek” ifadelerini kullandı. 

"Üniversitemiz, gelişim sürecinde Rektör Aysun Bay Karabulutun  özverili çalışması ve Şehir bütünleşmesini sağlaması adına önemli girişimlerde bulundu. Düzenlenen her akademik ve idari programın Şehir ile gelişimi sürecini önemsiyoruz. Öğrencilerimiz sadece ders odaklı çalışmıyor. Onların sosyal hayat içerisinde daha fazla var olmalarını sağlamak için sosyal etkinlik sayılarımızı da genişletiyor ve öğrencilerimizin etkinliklerde aktif rol almalarını sağlıyoruz” dedi.
Her devlet memurunda bulunması gereken bir disiplin ve özveriyle mesleğini ifa eden, hiçbir koşulda  heyecanını ve çalışma azmini yitirmeyen  Malatya Turgut Özal Üniversitesi Genel Sekreterlik görevine atanan  Ömer Akkuş, nezaketli yaklaşımları ve başarılı çalışmalarıyla da dikkat çekiyor.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN