Üç Elazığlı Doğru Parti Genel İdare Kurulu'nda

Doğru Parti 1. Olağan Büyük kongresi, kurucular, il ve ilçe delegelerinin katılımıyla DOĞRU PARTİ Genel Merkezinde gerçekleşti. Kongrede yapılan seçimler sonucunda üç hemşerimiz Doğru Parti Genel İdare Kurulu'nda yer aldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Doğru Parti 1. Olağan Büyük kongresi, kurucular, il ve ilçe delegelerinin katılımıyla DOĞRU PARTİ Genel Merkezinde gerçekleşti. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu kongre üyelerine hitap etmek üzere kürsüye davet edildi. Serdaroğlu yaptığı konuşmada özetle;  “Bizim tek hedefimiz Türk Milletinin mutluluğu ve ülkemizin bekasıdır. Ülkemizi bu zor durumdan çıkarmak için biz Zafer partisi ve Memleket partisi ile görüşüyoruz. Daha sonra bu görüşmelere temasta olduğumuz diğer partilerde katılacaktır. Bu ana üç partinin ve diğer partilerin katılmasıyla yaratılacak sinerji ile ittifak tabanını yüzde 20 bandına oturtmayı hedefliyoruz. Kriminal kişilerden oluşan bu iktidarla ancak biz mücadele eder ve bu İktidarı milletimizle bütünleşerek demokratik yollarla tahtından indiririz. “Mafya devlet, devlet mafya olmuş, Ülke eşkiyaya teslim edilemez” bu nedenle Seçim güvenliğinin mutlaka sağlanması gerekmektedir diyen Serdaroğlu konuşmasında;

"İktidarın ülkemizin kurucusu Atatürk’e hakaret eden adamı saray sofrasında ağırlaması karşısında milletin sessizliği ve Atatürk'ün emanetine sahip çıkılmaması bizleri üzmüştür. Ayrıca, Yeni partilerin harcamalarına bakın. İnanın ki haram para harcıyorlar. Bizim işimiz zor. Ancak; bizimde, vatan ve millet sevgisini yüreğinde taşıyan liyakatli arkadaşlarımız var, değerlerimiz var." Tek dayanağımız ise aziz milletimizdir” dedi.

Başkan Serdaroğlu’nun konuşmasının ardından  Genel Başkan ve Genel Merkez teşkilat organlarının seçimine geçildi. 

Seçimlerde  Rıfat Serdaroğlu güven tazelerken, hemşerimiz Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Genel Başkan Yardımcılığı görevine yenbdien seçilirken, hemşerilerimizden Ahmet Yılmaz (işadamı) ve Fehmi Algan (emekli)  yeni GİK üyesi olarak seçildi.
 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN