EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu Hz Mevlana’yı Andılar.

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu Hz Mevlana’yı Andılar.

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu, Hz Mevlana 'nın vuslata kavuşmasının 748. Yıldönümünde, Semazen ekibi ve hikâyelerinden oluşturulan özgün senaryo ile andı.

Youtube Kanalı VİDEO

VİDEOYU PAYLAŞ!

1. Sınıfta başladıkları drama eğitimlerine pandemi sonrası okulların yüz yüze eğitime başlamasıyla devam ettikleri drama eğitimleri ile yarına, hayata hazırlanıyorlar.

Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu 3/L Sınıf Öğretmeni Aynur AKGÜN,  okul içi, önemli gün hafta etkinlikleri  dahilinde 2021-2022 öğretim yıl için fark yarattı.

“KAPSAYICI EĞİTİM” kapsamında 2 Suriye, 1 Afgan Uyruklu, dezavantajlı öğrencileriyle birliği ve bütünlüğü sağlayarak sürdürdükleri etkinliklere, okullarında özel alt sınıf öğrencilerini hem “SEMAZEN” hem de “TİYATRO” gösterilerine dahil ederek, yüreklere dokundular.

Başarılı performansları, izleyen veliler ve öğrenci arkadaşlarının takdirlerini topladılar.

EKG Derneği Yönetim Kurulu adına, yüreklere dokunan, özel öğrencilerimizi de dışlamadan, arkadaşları ile aynı etkinlikte başarılı olabileceklerine doğru bir model olarak, öğrencilerimiz hayata hazırlayan 3/L Sınıf Öğretmeni Aynur AKGÜN’e, bila ücret Semazen eğitimi veren Eray KAÇMAZ’a, drama eğitimi veren Fırat MENGÜŞ’e iyiki varsınız diyor, binlerce teşekkür ediyoruz.

Kişisel Verileri Koruma Kanunu esaslarına dayalı veli izini öğretmenlerince alınmıştır.