Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolların'dan LGBT Açıklaması

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları 81 ilde eş zamanlı bir basın açıklaması gerçekleştirdiler.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Bu kapsamda Elazığ’da da parti üyeleri öğretmenevi önünde “LGBT ahlaksızlığına geçit vermeyeceğiz" dediler. Basın açıklamasını Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı Akın Karakaya yaptı.

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları 81 ilde eş zamanlı bir basın açıklaması gerçekleştirdiler. Bu kapsamda Elazığ’da da parti üyeleri öğretmenevi önünde “LGBT Ahlaksızlığına Geçit Vermeyeceğiz" dediler.

50 YILDIR ERBAKAN HOCAMIZ BİZLERE HAİN NAİM DOKTRİNDEN BAHSEDİYORDU

Yeniden Refah Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Akın Karakaya, “Bugün 26 Haziran 2022 Pazar… Tarihe not düşüyoruz. Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları olarak bugün burada bulunma amacımız hakiki ve öz bir medeniyet kurma ideallerimizi yok etmeye teşebbüs eden ve uğruna çok fazla bedel olduğumuz değerlerimizi hiçe sayan bu topraklara yabancı ve mayası ne yazık ki bozulmuş güruhu ve onların gizli destekçilerini alenen uyarmak doğrultusunda hakka çağırmaktır. 50 yıldır Erbakan hocamız bizlere Hain Naim doktrinden bahsediyordu. Bir ülkeyi savaşla işgal edemiyorsan şunları yapmalısın; aç bırakacaksın, işsiz bırakacaksın, borca esir edeceksin, dininden uzaklaştıracaksın, böleceksin, böldüklerini birbiri ile çarpıştıracaksın, kolay lokma haline getirip yutacaksın” ifadelerini kullandı.

KARAKAYA: EVLATLARIMIZI SAPKINLIĞA, AHLAKSIZLIĞA, LUT KAVMİNİN AKIBETİNE ESİR ETMEYECEĞİZ

 Son günlerde sosyal mecralarda yaygınlaşan, normalleştirmeye çalışan bir LGBT sorunuyla karşı karşıyayız diyen Karakaya, “Avrupa uyum yasaları adı altında normalleştirilmeye çalışılan ve desteklenen LGBT dernekleri sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Enflasyon karşısında yaşam mücadelesi veren insanların sayısını küçümsenmeyecek rakamlarda olduğu ülkemizde İçişleri Bakanlığı’nın açıkladığı verilere göre bu derneklerin bir yılda 25 milyon dolar gibi bir yardım alması kabul edilebilir bir durum değildir. Devletin önemli bir kurumu olan SGK cinsiyet geçiş ameliyatlarının protezler dahil devlet güvencesinde olduğunu açıklayarak bu sapkınlıklara meşruiyet kazandırıyorken aynı SGK; SMA hastası yavrularımızın tedavi masraflarının tamamını karşılaşmaktan aciz kalıyor. Son günlerde sosyal mecralarda yaygınlaşan normalleştirilmeye çalışılan bir LGBT sorunuyla karşı karşıyayız. Bu sorun; ekonomiden çok daha mühim bir sorundur. Toplumları ayakta tutan en önemli unsur sağlam bir aile yapısıdır. Nesli korumak aileyi korumakla ancak mümkündür. Biz toplumun çekirdeği olan aileyi koruyamazsak ülkemizin ayakta kalabilmesi mümkün değildir. Bin yıl İslam’a hizmet etmiş aziz milletin evlatları olarak bu güruha ve destekçilerine sesleniyoruz; milli görüş gençliği olarak bu aziz milletin evlatlarına sahip çıkacağız. Evlatlarımızı sapkınlığa, ahlaksızlığa, Lut kavminin akıbetine esir etmeyeceğiz. Bu aziz milletin evlatlarının izzet ve şerefi için mücadele edeceğiz” dedi.


 

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN