Yeniden Refah Sadece Seçim Zamanı Değil Geçim Zamanı da Yanınızda

Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı Gezin köyü ve Bermaz Ovası'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı, Genel Merkez görevlileri ile birlikte Gezin köyü ve Bermaz Ovası’nda esnafı ziyaret edip vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve sorunları dinledi.

“YENİDEN REFAH PARTİSİ'Nİ HEM YEREL HEM DE MERKEZİ YÖNETİMDE HEP BİRLİKTE İKTİDARA TAŞIMAK ZORUNDAYIZ”
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş yaptığı açıklamada,"Yeniden Refah Partisi olarak sadece seçim zamanı değil geçim zamanı da halkımızla her daim iç içe olmaya devam edeceğiz, bu hafta Gezin köyümüz ve Bermaz ovasında ki esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek projelerimizi anlatıp bölge halkının sorunlarını dinledik, ziyaretimiz esnasında Gezin Köy muhtarı Turgut Eroğlu'nun, köyün çözülmesi gereken acil sorunlarının olduğunu ve ilgili makamlara defalarca müracaat etmelerine rağmen bir sonuç alamadıklarını bu sebeple mağduriyetlerini illettiler."dedi

"İLGİLİ MERCİLERE DEFALARCA TAŞIMALARINA RAĞMEN SONUÇ ALAMAMIŞLAR "
Karakuş, "Burada TOKİ köy evleri yaptığını ve su ihtiyacını karşılamak amacıyla da C5 denilen plastik bir maddeden su deposu yapmıştır bu su deposu hem hava şartlarına uygun olmadığını hem de su sızdırdığını bu su kaybını da kendilerinin ödediklerini söylediler dolayısıyla acilen bu su deposunu yer altında ve betonarme den yapılması gerektiğini ilgili mercilere defalarca taşımalarına rağmen bir sonuç alamadıklarını dert yandılar. Köy muhtarının diğer bir şikâyet ve talebi ise yaz aylarında Gezin nüfusunun 25 bine ulaşması muhtarlık bünyesindeki 5 personel ile köy halkının sorunlarına yetişemediklerini ve hizmetlerinde aksamalar yaşadıklarını bu vesileyle yaz döneminde Gezin Köy muhtarlığına ilave personel verilmesi konusunda ilgili makamlara müracaat ettiklerini lakin bununla ilgilide bir sonuç alamadıklarını söylediler. Bermaz ovası köy grup yolunda ki şantiyenin ödenek yokluğundan kapatılması da ayrı bir sıkıntı, biz Yeniden Refah Partisi olarak Türkiye'yi geleceğe hazırlanıyoruz. Partimizin tabiri caizse mutfağında profesörlerden ve akademisyenlerden oluşan çalışma grubumuz projeler üretiyor. Projelerimizin başlangıcı olarak yıllık 150 milyar dolar arasında kaynak üretecek proje kitabımız hazır. Tamamen öz kaynaklarımızla oluşturacağımız bu projeleri tek bir kuruş borç almadan, milletimiz sırtına vergi borcu yüklemeden, faiz borcu yüklemeden gerçekleştireceğiz. Tıpkı rahmetli hocamız gibi denk bütçeyi kuracak havuz sistemine geçeceğiz. Bizler gittiğimiz her yerde geçmişteki hizmetlerinden dolayı hocamızı rahmetle yâd eden vatandaşlarımızla karşılaşıyoruz ve diyoruz ki bu toplum birinci Erbakan trenini kaçırdı. Hep birlikte ikinci Erbakan trenini kaçırmayalım gelin hep birlikte ülkemizi Yeniden Refahla bu darboğaz dan birlikte çıkartalım. Ülkemizin Millî Görüş zihniyetli bir yönetime her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktadır bizler Yeniden Refah Partisi'ni hem yerel hem de merkezi yönetimde hep birlikte iktidara taşımak zorundayız” dedi.

Av.Erhun KARAKUŞ
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı
 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN