Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Sosyal Sorumluluk Örneği

Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi küçük dokunuşlarla, 'Mutlu Çocuklar Umutlu Yarınlar' ve 'Küçük Kalplere Sıcak Dokunuş' etkinlikleriyle gönüller kazanırken, istikbalin teminatı olan miniklerimize sevgi ve fedakarlık yönünde model oluyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mustafa Said Kıymaz ve öğrencilerinin Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, Bağdere İlkokuluna yönelik gerçekleştirdikleri "Mutlu Çocuklar Umutlu Yarınlar" ve "Küçük Kalplere Sıcak Dokunuş" projeleri başarı ile tamamlandı. 

Projeler kapsamında gönüllü bağışçıların da desteği ile yapılan yardımlar ve etkinliklerle renkli görüntüler oluştu. Türkçe Öğretmenliği Programı öğrencileri ile Bağdere İlkokulu öğrencilerinin kaynaştığı etkinliklerde miniklere sağlıklı yiyecekler hazırlandı ve çeşitli eğitsel oyunlar oynandı. 

Adıyaman Belediyesi desteği ile okulun bahçesine çakıl taşı dökülmesi de sağlanan etkinlikte, okul binasına ve öğrencilere yönelik birçok destek hayata geçirildi. 

Ayrıca projelere, Adıyaman Üniversitesi  Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Akkaya, Araş. Gör. İbrahim Doyumğaç ve Araş. Gör. Dr. Canan Nimet Mert Duran da katılım sağlayarak destek verdiler. 

Proje sonunda ders Sorumlusu Doç. Dr. Mustafa Said Kıymaz, başta büyük özveri gösteren Türkçe Öğretmenliği Programı öğrencileri olmak üzere, sağladıkları araç ve personel desteği için ADYÜ yönetimine, bir kısmı yurt dışında olan bağışçılara ve iş makinesi, çakıl yardımı için Adıyaman Belediyesine ve misafirperverlikleri için Bağdere İlkokulu öğretmenlerine teşekkür etti.

Haber sitemiz adına bizde, siz değerli hocalarımıza ve yarınlara hazırladığınız öğretmen adaylarımıza binlerce teşekkür ediyor, “İyi ki  Varsınız” diyoruz…
 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN