Elazığ Belediyesi'nin Organize Ettiği Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Başladı

Elazığ Belediyesi'nin organize ettiği Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Elazığ'da başladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

81 İLDEN 312 SPORCU KATILDI

Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış töreni ile başlayan şampiyonaya 81 ilden 264 erkek, 48 bayan olmak üzere toplam 312 sporcu katıldı.

Açılış töreninde açıklamalarda bulunan Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın girişimleri sonucu Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nın Elazığ’da düzenlendiğini belirtti.

BİLGİNOĞLU: “TÜM TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Şampiyonaya katılan tüm takımlara ve sporculara başarılar dileyen Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu; “Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın gayret ve girişimleri sonucu Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nı şehrimizde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.   Bu doğrultuda bizlerin isteğini karşılıksız bırakmayan Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Sayın Oktay Çimen ve Yönetim Kuruluna’da teşekkür etmek istiyorum. Değerli hazirunu Elazığ’da ağırlama fırsatını bizlere verdiler. Bugün gerçekleştirdiğimiz açılış töreninde Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’da aramızda olacaktı. Fakat yoğun programından dolayı katılamadılar. Sayın Başkanımızın sizlere selamlarını iletmek istiyorum. Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası müsabakalarımız 3 gün boyunca Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda devam edecek. Şampiyonaya katılan tüm takımlarımıza ve sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.

MÜSABAKALAR 4’LÜ GRUPLAR HALİNDE OYNANIYOR

Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası müsabakaları 4’lü gruplar halinde oynanıyor.

Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar bir üst tura yükselecek. Bir sonraki aşamada ise müsabakalar tek maç eliminasyon sistemine göre oynanarak şampiyon belli olacak.

Ayrıca gruplarında 3. ve 4. sırayı alan takımlar ise daha fazla müsabaka oynayabilmeleri için kendi aralarında consolation  müsabakaları oynayacak.

Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası, 13 Haziran Pazartesi günü oynanacak  final karşılaşmalarının ardından düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek. 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN