15 Temmuz Haberleri

15 Temmuz Haberleri

Milli Birlik Destanı’nın Yazıldığı Gün: 15 Temmuz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönerim Kurulu Başkanı İdris Alan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI, DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ AÇILIŞ DAVETİ

Tarih: 15 Temmuz Cumartesi Saat: 20.00 Yer: 15 Temmuz Demokrasi Meydanı 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nde, aziz şehrimiz Elazığ'ımıza kazandırdığımız kalıcı eserlerimizden bir tanesi olan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı'nın, resmi açılışını gerçekleştirecek olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

15 Temmuz’u Unutmadık

15 Temmuz Hain Darbe girişiminin 7’inci yıl dönümü nedeniyle Türkiye genelinde olduğu gibi Malatya’da da anma etkinlikleri düzenleniyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Aziz milletimizin destansı bir kahramanlık sergilediği 15 Temmuz destanının 7. yıl dönümünde başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Başkan Gürkan, ‘15 Temmuz Milletin Destanı’

Başkan Gürkan,15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Meydanlarıyla Anılan Örnek Bir Şehir Olacağız

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın vizyon projeleri arasında yer alan ve özverili bir çalışmanın neticesinde hayata geçirilen Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı, hizmete sunulduğu günden itibaren şehir merkezine nefes aldırmanın yanı sıra yaklaşık 100 bin araca da otopark hizmeti verdi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ ŞEHİR OTOPARKLARI VATANDAŞLAR TARAFINDAN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında yer alan ve vatandaşların uzun yıllardan beri beklediği Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı açıldığı günden beri vatandaşların takdirini topluyor.

ELAZIĞ, İKİNCİ MEYDANINA KAVUŞTU 15 TEMMUZ DEMOKRASİ MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI HİZMETE SUNULDU

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, şehrin kimliğine değer kazandıran seçim vaatleri arasında yer alan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı hizmete sunuldu.

Başkan Şerifoğulları, Kapalı Çarşı Ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki Çalışmaları İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bakırcılar Çarşısı Sokak Sağlıklaştırma ve Cephe Yenileme projesi ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı inşa çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Malatya İl Başkanlığında yeni atama

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Malatya İl Başkanlığında Bayrak değişimi yaşandı.

Tarihi Kahramanlıklarla Dolu Milletimiz 15 Temmuz’da Yeni Bir Destan Yazdı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6’ıncı yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Milletimizin cesaretiyle birlik ve beraberlik içerisinde tarihe altın harflerle yazdığı 15 Temmuz kahramanlık destanının 6. yıl dönümünde 15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Başkan Koçak’dan 15 Temmuz Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Keskin, Esnaf camiası milli iradeye yönelik her türlü tehdidin karşısındadır

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Mesaj yayımladı.

İnönü Üniversitesinde Bayrak Uğruna Türkiye Aşkına Temalı Konferans ve Sergi

İnönü Üniversitesinde 15 Temmuz Milli Birlik Günü dolayısıyla “Bayrak Uğruna Türkiye Aşkına” temalı konferans düzenlendi.

Avrupa Yeşil Mutabakatı ve Türkiye-AB İlişkileri Açısından Etkileri

Malatya Valisi Hulusi Şahin, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) iş birliğiyle Malatya TSO 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu'nda düzenlenen “Avrupa Yeşil Mutabakatı ve Türkiye-AB İlişkileri Açısından Etkileri” konulu konferansa katıldı.

Başkan Şerifoğulları: “Şehrimizi Değerleriyle Güçlendiriyoruz”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı inşası ile Bakırcılar Çarşısı Sokak Sağlıklaştırma ve Cephe Yenileme çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Malatya’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Programı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107'nci yıl dönümü dolayısıyla 15 Temmuz Milli İrade Ocakları tarafından Yeni Camii önünde Üzüm Hoşafı dağıtıldı.

15 Temmuz Milli İrade Ocaklarından BİMYAD'a Ziyaret Etti

15 Temmuz Millî İrade Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemal Hanilçi, Avrupa'dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Serdar Mamur Kadın Kolları Genel Başkanı Av. Aslı Gizem Gündüz Gençlik Kolları Genel Başkanı Serkan Can Özbey Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezi Ziyaret Ettiler.

Başkan Gündüz, Kadınlarımız Sanılanın Aksine Her Yerde ve Her Zaman Çok Güçlüdür.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Aslı Gizem Gündüz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebeti İle Bir Basın Açıklaması Yaptı.

Kale’de öğrencilere 15 Temmuz darbe girişimi konulu konferans verildi

İzollu Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen programa Kale İlçe Milli Eğitim Müdürüne Recep Bulut, İzollu Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Adnan Gül, Okul Yöneticileri, Okul Öğretmenleri ve öğrenciler katılırdı.

15 Temmuz Milli İrade Ocaklarından Öğrencilere Anlamlı Konferans

15 Temmuz Milli İrade Ocakları 2.OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencilere 15 Temmuz gerçeklerini anlatarak birlik ve beraberlik için konferans düzenledi.

Başkan Tomaç’tan ASKON’a Ziyaret

Başkan Tomaç’dan ASKON’a Ziyaret Elazığ 15 Temmuz Milli İrade Ocakları, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Elazığ Şubesi’ni ziyaret ederek Şube Başkanı Nizamettin Ertan Diler ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Demokrasi Bayramı Malatya’da coşkuyla kutlandı

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Bayramı, Malatya’mızda da coşkuyla kutlandı.

Başkan Samanlı'dan 15 Temmuz mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Akgün’den 15 Temmuz Mesajı...

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli, Birlik Günü” Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

Büyükşehirde 15 Temmuz Sergisi açıldı

Malatya'da, 15 Temmuz Anı defteri ve karma resim, fotoğraf sergisi açıldı.

Başkan Gürkan'dan 15 Temmuz mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürken, 15 Temmuz mesajında, 15 Temmuz gecesi destan yazıldığını belirtti.

Şehit Mezarlıklarında 15 Temmuz Hazırlığı

Elazığ Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü öncesinde şehir genelindeki şehit mezarlıklarında temizlik ve bakım çalışması yaptı.

Başkan Şerifoğulları’ndan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Aziz milletimizin içimizdeki hainlere karşı verdiği destansı mücadele ve elde ettiği şanlı zafer, tarihe altın harflerle yazılmıştır. 15 Temmuz destanının 5. yıl dönümünde, demokrasi ve vatan uğruna can veren kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.