Aile Haberleri

Aile Haberleri

Milletvekili Ölmeztoprak’tan 23 Nisan Kutlamalarında Tekmeli Saldırıya Uğrayan Çocuğun Ailesine Ziyaret

Milletvekili Ölmeztoprak’tan 23 Nisan Kutlamalarında Tekmeli Saldırıya Uğrayan Çocuğun Ailesine Ziyaret

Genç Çifte Mutluluklar Diliyoruz

Varlık ve Aslan ailelerinin mutlu gününde Fetanet Işılay ve Muhammed Onur, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi Nikah Salonunda düzenlenen törenle mutluluğa yürüdüler.

Başkan Şerifoğulları, Belediye Personeli İle Bayramlaştı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı dolayısı ile belediye personelleri ile bayramlaştı. Başkan Şerifoğulları, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personellerinin katıldığı bayramlaşma programında birlik ve beraberlik mesajı vererek “Biz bir aileyiz.” vurgusunda bulundu.

Gök: Aile Kurumuna Darbe

Av. İbrahim Gök Anayasa Mahkemesi'nin aldığı bir kararla artık Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kadınlar, eşlerinin soy isimlerini kullanma mecburiyetinde olmaması kararını sert bir dille eleştirdi…

Yeşilkaya Ailesinin Acı Günü

Kanal 23 Görüntü Yönetmeni Mustafa Yeşilkaya ve Kanal 23 Teknik Yönetmeni Engin Yeşilkaya’nın anneleri Fatma Yeşilkaya hayatını kaybetti.

Vali Eşi Yazıcı’dan Battalgazi ve Yeşilyurt İlçesindeki Ailelere Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcının Eşi Hanife Yazıcı Battalgazi ve Yeşilyurt İlçesindeki Ailelere Ziyaret Gercekleştirdi.

Elazığ Belediyesi, Çocuklara Unutulmaz Bir Ramazan Yaşatıyor

Ramazan aynının maneviyatını yansıtan etkinliklerin yanı sıra çocuklar içinde çocuk etkinlik alanını hizmete sunan Elazığ Belediyesi, miniklerden ve ailelerinden tam not aldı.

Elazığ Belediyesi, Bağımlılık ve Alkol Bağımlılığı Konulu Seminer Düzenledi

Elazığ Belediyesi tarafından, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören özel gereksinimli bireylerin ailelerine 1-7 Mart Yeşilay Haftası münasebeti ile Bağımlılık ve Alkol Bağımlılığı adlı seminer verildi.

Vali Ersin Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Anlamlı Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Şehit Er Metin Selçuk’un, Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Nurettin Metin’in ve Şehit Piyade Üsteğmen Orhan Ünsal’ın Battalgazi ilçesinde ikamet eden ailelerini evlerinde ziyaret etti.

‘Bağımlılıkla Mücadele Evde Başlar’ Paneli

Özel Elazığ Bahar MTAL (Özel Elazığ Bahar Sağlık Meslek Lisesi) Yeşilay Kulübü öğrencilerinin Sosyal Sorumluluk kapsamında “Toplum Hizmeti” ekseninde öğrenci arkadaşları ve özellikle ailelerin aydınlanması amaçlı “Bağımlılıkla Mücadele” amaçlı panel düzenleme girişimleri Özel Elazığ Bahar MTAL okul müdürlüğünde karşılık buldu.

Başkan Güder: 'Bayrak Uğruna, Toprak Uğruna Can Verip Devleşen Birileri Var'

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı, Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfı Malatya Şubesi’nin düzenlediği Şehitleri Anma ve Kuran-ı Kerim Tilaveti Gecesi’ne katıldı.

Merck’ten Geleceğin Hekimlerine Burs

Dünyanın en köklü bilim ve teknoloji şirketlerinden biri olan Merck, Türkiye’de topluma katkı sağlamaya devam ediyor. Merck Türkiye, 25’inci yılında 25 depremzede Tıp Fakültesi öğrencisine Türk Eğitim Vakfı iş birliğiyle burs sağladı. Oluşturulan ‘Merck 25. Yıl Burs Fonu’nun kapsamı Merck Aile Vakfı (Merck Family Foundation) ile birlikte genişletildi. Böylece 25 depremzede Tıp Fakültesi öğrencisine lisans eğitimleri boyunca burs sağlandı.

Başkan GÜRKAN’a Down Sendromlu Çocukların Ailelerinden Teşekkür

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malatya Valisi Ersin Yazıcı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Rönesans Holding Malatya Yaşam Kent-1 Konteyner Merkezini ziyaret etti.

Ejder Açıkkapı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Aile Bakanlığının 2024 Yılı Bütçelerini Değerlendirdi

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM Genel Kurulunda görüşmeleri devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Bağlı Kuruluşların 2024 yılı bütçesi üzerine basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Güder’in Yürekleri Isıtan Projesiyle 400 Konuta Daha Doğalgaz Sobası Kurulacak

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder tarafından dar gelirli ailelere destek amacıyla ilçede hayata geçirilen “Hava Kalitesinin İyileştirilmesi Projesi” kapsamında yeni bir proje hayata geçiyor. Daha önce yapılan proje kapsamında 600 eve doğalgaz sobası kurulumu yapılırken yeni projeyle 400 konuta daha doğalgaz sobası döşenecek.

Şehit aileleri ve STK’lar Büyükşehir Belediyesi’nin Projelerini Gezdiler

Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği ve şehit aileleri Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden olan 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi, Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, Beydağı Tabiat Parkı ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Kuru Kayısı Lisanslı Deposu’nu gezdiler.

Ejder Açıkkapı: Gençlerimize 2 Yıl Geri Ödemesiz Kredi Verilecek

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM Genel Kurulunda kabul edilen Aile ve Gençlik Fonu Kurulmasına ilişkin kanun teklifiyle ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Şehit Yarbay Songül Yakut’un Ailesinin Sorunu Çözülüyor

Akçadağ ilçesi Ören Mahallesi’nde yaşayan Şehit Yarbay Songül Yakut’un ailesinin sorunu gideriliyor.

Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşı’sından 300 Binin Üzerinde Aileye Yardım

Bugüne kadar gönül belediyeciğini etkin bir şekilde uygulayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla Hayır Çarşısı aracılığıyla 300 binin üzerinde aileye yardımlar ulaştırıldı.

Çocuklar ‘UÇURTMA ŞENLİĞİ’ İle Doyasıya Eğlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İsviçre Ankara Büyükelçiliği ve Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi işbirliğiyle yürütülen “Yalnız Değilsin Biz Bir Aileyiz” projesi kapsamında çocuklara yönelik etkinlikler devam ediyor.

Elazığ Belediyesi ADEM’den 'Erken Çocukluk Dönemi Eğitimi'

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (ADEM), eğitimlerine devam ediyor.

Genç Çifte Mutluluklar Diliyoruz

Yurttakalan ve Özok ailelerinin mutlu gününde Elif ve Emirhan, Beylerbeyi Düğün Sarayında düzenlenen törenle mutluluğa yürüdüler.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi Öğrencilerinden YKS Başarısı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Kadın, Aile, Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi’ndeki öğrenciler, Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) büyük başarı elde ettiler.

‘Yalnız Değilsin Biz Bir Aileyiz’ Projesi Devam Ediyor

“Yalnız Değilsin Biz Bir Aileyiz” Projesinde Çocuk Güvenliği Konuşuldu

Okula Dönüş Ailelere Pahalıya Patlıyor!

Velilerin Harcama Alışkanlıkları Anketi Sonuçları Açıklandı

Genç Çifte Mutluluklar Diliyoruz

Orçan ve Akbıyık ailelerinin mutlu gününde Zeynep ve Ahmet, Elita Garden Düğün Salonunda düzenlenen törenle mutluluğa yürüdüler.

Başkan Şerifoğulları; 'Biz, Güçlü ve Büyük Bir Aileyiz'

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personelleriyle kahvaltı programında bir araya gelen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Şehrimiz için gerçekleştirdiğimiz yatırımların hepsinde, sizlerin emek ve alın teri var. Biz, güçlü ve büyük bir aileyiz.” diyerek çalışanlara teşekkür etti.

‘Çocuk Hakları’ Programı Düzenlendi

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve İsviçre Büyükelçiliği işbirliğiyle yürütülen Yalnız Değilsin Biz Bir Aileyiz Projesi Kapsamında ‘Çocuk Hakları’ Programı Düzenlendi

Elazığ Belediyesi’nin Sanayi Mahallesi’nde Gerçekleştirdiği Çocuk Eğlencesine Ailelerden Yoğun İlgi

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla şehrin dört bir yanında hizmetlerini sürdüren Elazığ Belediyesi, Yaz Şenlikleri kapsamında Sanayi Mahallesi 60.Yıl İlkokulu bahçesinde gerçekleştirdiği çocuk etkinlikleriyle miniklere unutulmaz bir eğlence yaşattı.

Akgün Ailesi'nden Taziye Teşekkür Mesajı

Eğitim Müfettişi, Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN, annesi, emekli öğretmen Hayriye AKGÜN’ün vefatı nedeniyle cenaze törenine katılan başsağlığı dileklerini ileten ve taziyede acılarını paylaşanlara teşekkür etti.