Dekorasyon Haberleri

Dekorasyon Haberleri

2023 Dekorasyon Trendleri

Konforlu ve şık bir eve sahip olmak herkesin hayalidir. Özellikle yeni yıl, harekete geçmek için güzel bir zaman. Biz de Loda Mobilya olarak sizin hayallerinizi gerçekleştirmek için tasarlıyor ve üretiyoruz. Öyleyse hemen şimdi 2023 dekorasyon trendlerine göz atalım.

Mutfak dekorasyonunda kuvars ve porselene talep artıyor

Kuvars ve porselen tezgahların son yıllarda en çok tercih edilen mutfak tezgahları olduğunu söyleyen Efesus Stone Genel Müdürü Bilgehan Uysal, sektörde talebi giderek artan porselen ve kuvars mutfak tezgahların avantajlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

MasterChef Ekin engellilerle birlikte teraryum yaptı

MasterChef Türkiye yarışmacılarından Ekin Eylem Ulaş, Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı'nı ziyaret etti. Ekin'e ziyaretinde Ziraat mühendisi/Organik Tarım Danışmanı Veteriner Teknikeri Merve Gülistan Aydın ve iş insanı Adem Kodalak da eşlik etti. Yoğun bir ilgiyle karşılanan Ekin Eylem Ulaş ve beraberindekiler eğitim verilen atölyelerini gezip kursiyerlerin çalışmalarını izledi. Misafirler ilk kez geldikleri Engelliler Sarayı'na hayran kaldıklarını belirtti. Ünlü isim daha sonra 20 kişilik öğrenci grubuyla birlikte son yıllarda ev dekorasyonunun en gözde ürünü haline gelen teraryum çalışması gerçekleştirdi. Kursiyerler, teraryumda hangi malzemelerin kullanıldığını, malzemelerin fanusun içine nasıl yerleştirildiği ve ne tarz bir tasarım ile kullanılabileceği hakkında bilgi de verdi.

EKİN EYLEM ULAŞ: SEVGİLERİNİ BENİMLE PAYLAŞTIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Kendilerine gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını söyleyen Ekin Eylem Ulaş, 'Çocuklar bizi çok güzel karşıladılar. Hepsi çok tatlı ve yetenekliler. Aynı masada el birliğiyle teraryum yaptık. Çok güzel zaman geçirdik. Enerjilerini ve sevgilerini benimle paylaştıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum' dedi.

MERVE GÜLİSTAN AYDIN: KEYİFLİ VE ANLAMLI BİR GÜN GEÇİRDİK

Merve Gülistan Aydın ise 'Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı'nda çocuklarla teraryum çalışması yaptık. Herkes sevdiği biri için bir teraryum yaptı. Kimi annesine kimi kardeşine kimi de kendine yaptı. Çok keyifli ve çok anlamlı bir gün geçirdik. Bu saray gerçekten bir saray' diye konuştu.

Program sonunda engelliler, konuklarla hatıra fotoğrafı çekildi.

BELEDİYE STANTLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Bu yıl ikincisi düzenlenen Elazığ İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Teknolojileri Fuarı’nda vatandaşlar, Elazığ Belediyesi stantlarına yoğun ilgi gösteriyor.

Yapı ve Dekorasyon Fuarı Açıldı

Malatya, ‘fuarlar kenti’ hedefine her geçen gün bir adım daha yaklaşıyor.

5. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı kapılarını açıyor…

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafında 4-8 Ekim 2017 tarihleri arasında 5. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı (MAYDEF) düzenlenecektir.

4 Ekim'de Kapılarını Açacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından organize edilen 5. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı 4-8 Ekim 2017 tarihinde açılacak.

Başkan Yanılmaz Geçici Fuar Alanı Çalışmalarını İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon fuarı alanın da inceleme yaptı.