Fuar Haberleri

Fuar Haberleri

Doğa Evleri Fuarı, Doğada Yaşamın Kapılarını Açıyor

30 Mayıs’ta Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde kapılarını açacak olan Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı; Nature Houses Show, doğada yerleşik yaşama geçmek için bahçeli bir ev arayışında olanlara, hem bilgi hem cesaret verecek.

Simay Kışlaoğlu, World Art Dubai'de Kadın Gücünü Yansıttı

Simay Kışlaoğlu, 2-5 Mayıs tarihleri arasında Dubai'de düzenlenen World Art Dubai fuarına katılarak Türkiye'yi başarıyla temsil etti.

Telmih Ankara Kitap Fuarında

Elazığ’dan yayın hayatına devam eden Telmih Kitap 20. Ankara kitap fuarında okurlarıyla buluştu. 20 yazar ve şairlerle fuara katılan sanatçılar yoğun ilgiyle karşılandı.

SIBUR, 2-4 Mayıs'ta İstanbul'da Düzenlenecek Olan Replast Eurasia Fuarına Katılacak

Rusya'nın önde gelen polimer ve kauçuk üreticisi SIBUR, 2-4 Mayıs'ta İstanbul'da ilk defa olarak düzenlenecek olan ve plastik maddeleri yeniden işleme teknolojilerini ele alacak olan RePlast Eurasia sektör fuarına katılacaktır.

Genç Çifte Mutluluklar Diliyoruz

Varlık ve Aslan ailelerinin mutlu gününde Fetanet Işılay ve Muhammed Onur, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi Nikah Salonunda düzenlenen törenle mutluluğa yürüdüler.

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘ŞEHİRDEN KAÇIŞ’ İçin Yol Gösterecek

Kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri…

At ve Binicilik Dünyası EQUIST’te Buluşuyor

Türkiye Binicilik Federasyonunun desteğini alan At ve Binicilik Fuarı EQUIST İstanbul Horse Show, yerli ve yabancı katılımcılardan ilgi görüyor.

Matrix Fitness, Spor Fuarına İnovasyon Katıyor

Dünyanın en hızlı büyüyen ticari fitness markalarından olan Matrix Fitness, 10-13 Ocak’ta İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

MercurExpo 'Güçlü Ekip Ruhu' ile Globalleşiyor

Çalışmalarının odağına “müşteri memnuniyeti” anlayışını yerleştiren MercurExpo Fuar Stand, güçlü ekip ruhu ile uluslararası mecrada büyümeye devam ediyor. Bu kapsamda firmanın kurucusu olan Gökhan Çelebi liderliğinde, Almanya ve Rusya'da yerelleşen MercurExpo Fuar Stand, beraber çalıştığı firmaların fuar için gittiği her ülkede yerini alıyor.

TELMİH’TEN TEŞEKKÜR

Telmih Kitap Koordinatörü Talat ÖZER Gerçekleşen 4. Elazığ Kitap Fuarı Sonrasında Açıklamalarda Bulundu.

Özel Gereksinimli Bireyler, Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'nı Ziyaret Ettiler

Kapılarını açtığı günden itibaren kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Elazığ Belediyesi 4. Kitap Fuarı, özel konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'na Çevre İllerden De Yoğun İlgi

Kapılarını açtığı günden itibaren kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Elazığ Belediyesi 4. Kitap Fuarı, ulusal ve yerel şair-yazarların imza ve söyleşi programlarıyla devam ediyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA, KİTAP FUARI’NDA YOĞUN İLGİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kapılarını açtığı günden itibaren ziyaretçi akınına uğrayan Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı’nı ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları, Kitap Fuarı’nda vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

KİTAPSEVERLERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Geçtiğimiz gün kapılarını ziyaretçilere açan Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı, vatandaşların yoğun ilgisi ile devam ediyor. Kitapseverler, bu önemli organizasyon için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

ELAZIĞ BELEDİYESİ KİTAP FUARI AÇILDI

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Kitap Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Elazığlıların büyük bir heyecanla beklediği Kitap Fuarı, 5 Kasım’a kadar ziyarete açık olacak.

ELAZIĞ BELEDİYESİ 4. KİTAP FUARI YARIN BAŞLIYOR

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde organize edilecek olan 4. Kitap Fuarı, yarın başlayacak. Birbirinden kıymetli şair ve yazarların okuyucularla buluşacağı fuar, 9 gün boyunca devam edecek.

ELAZIĞ BELEDİYESİ TARAFINDAN 4. KİTAP FUARI DÜZENLENECEK

Elazığ Belediyesi tarafından organize edilecek 4. Kitap Fuarı, 28 Ekim-5 Kasım tarihlerinde Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

ELAZIĞ BELEDİYESİ, VUSLATIN 750. SENEİDEVRİYESİNDE MEVLANA’YI ANMA PROGRAMI DÜZENLEYECEK

Elazığ Belediyesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, 2023 yılını “Mevlana Yılı” ilan etmesi dolayısıyla, 20 Ekim Cuma günü saat 19.00'da Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde Mevlana Celaleddin-i Rumi’yi Anma Programı düzenleyecek.

Elazığ TSO Heyeti Güzellik ve Kişisel Bakım Fuarına Katıldı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ TSO Meclis Başkanı Sedat Karataş ve Meclis Üyesi Cavit Çiçekçi US Fuarcılık tarafından organize edilen 3, 4 ve 5 Eylül tarihlerinde Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Beauty Life estetik, güzellik ve kişisel bakım fuarına katıldı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ ENGELLİLER HAFTASI NEDENİYLE ETKİNLİKLER DÜZENLEYECEK

Elazığ Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle 11 Mayıs Perşembe günü saat 11.00’de Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Loda Mobilya, 2023 koleksiyonlarıyla Fuarda

Loda Mobilya, 2023 koleksiyonlarını ilk defa IIFF İstanbul Mobilya Fuarı’nda tanıtıyor

Başkan Gürkan, Orduzu bölgesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Orduzu Gençlik ve Spor Kompleksi, Orduzu park yürüyüş proje alanı ve EXPO 2028 Malatya Dünya Bahçeleri Fuar alanını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılan çalışmaların son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

İZMİR’DE DÜZENLENECEK ELAZIĞ YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI İÇİN TIRLAR YOLA ÇIKTI

18 ve 21 Kasım tarihleri arasında İzmir Karşıyaka Bostanlı sahilinde düzenlenecek olan Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı için hazırlanan tırlar yola çıktı.

Eserleri yapım aşamasında alıcı bulunca tek bir sergiye katılamadı

Ressam ve heykeltraş Abdullah Koçoğlu, aylık olarak yayımladığı mizah dergisindeki adıyla namı diğer Joker Abdul, eserleri henüz yapım aşamasındayken alıcı bulunca 2022 takvim yılı için anlaşma yaparak ücret ödediği 12 ayrı sergi ve fuara katılamadı.

MÜSİAD Elazığ Başkanı Gürkan’dan MÜSİAD EXPO 2022’ye Davet

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Tekin Gürkan 2-5 Kasım tarihlerinde İstanbul TÜYAP’da düzenlenecek olan MÜSİAD EXPO 2022 Fuarı hakkında açıklamalarda bulundu.

ELAZIĞ BELEDİYESİ KİTAP FUARI SONA ERDİ KİTAP FUARI ON BİNLERİ AĞIRLADI

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde 8-16 Ekim tarihlerinde düzenlenen Kitap Fuarı, 150 bine yakın ziyaretçi ağırladı.

Kitap Fuarı Yazar ve Okurların Buluşmasına Büyük Fırsat Sağlıyor.

Toplumun huzuruna adanmış bir meslek mensubu olan Polis Memuru, Şair kardeşimiz Cahit GÜNAY da Gazeteci-Yazar Ahmet Kabaklı anısına düzenlenen Ulusal Kitap Fuarında…

Çağdaş Destan Yazarı Ahmet Haldun Terzioğlu Elazığ Kitap Fuarında

Kendini tanıtırken, “Ben tarihçi değilim, Destan Yazarıyım” diyen Ahmet Haldun Terzioğlu, Gazeteci-Yazar Ahmet Kabaklı anısına düzenlenen Ulusal Kitap Fuarında sohbeti ve kitaplarını imzalarken yüreklere dokunan sohbetiyle Kitap Fuarında iz bıraktı.

Kitap Fuarı Yazar ve Okurları Buluşturmaya Devam Ediyor

Haber Sitemiz Köşe Yazarı Recep ÖREK ve Azerbaycan'ın gözde bölgelerinden biri olan Gedebey doğumlu yazarımız Galip ŞEFAHET, Gazeteci-Yazar Ahmet Kabaklı anısına düzenlenen Ulusal Kitap Fuarında, hem kitaplarını okurları için imzalarken, gönülden gelen doyumsuz sohbetiyle dikkatleri çekti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, KİTAP DOSTLARIYLA BULUŞTU

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde 8 Ekim tarihinde açılan Ulusal Kitap Fuarı, vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor.