Günü Haberleri

Günü Haberleri

M.Nafiz Koca Kent Konseyi Başkanı Oldu

Elazığ Kent Konseyinin 3 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilen seçimli genel kurulunda, Kent Konseyi Başkanlığına Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Günışığı-Yeni Ufuk Gazeteleri İmtiyaz Sahibi M.Nafiz Koca seçildi.

Milletvekili Ölmeztoprak’tan Yeni Sanayi Sitesi Açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Altay Kışlası arazisi üzerine inşa edilmesi planlanan yeni sanayi projesinde çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Elazığ ’da Orman Benim Kampanyası! Yarın Yapılacak

Orman yangınlarının önlenmesi, olası yangın sayılarının ve şiddetinin düşürülerek çevreye olan zararların en aza indirilmesi ve vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla bütün illerde yarın "Orman Benim" kampanyası düzenlenecek. Elazığ’da’da valilik ve Orman İşletme Müdürlüğü koordinesinde yapılacak etkinlik 3 Mayıs 2024 Cuma günü saat 10:00’da bütün il ve ilçelerimizde eş zamanlı olarak düzenlenecektir.

Başkan Er 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Belediye Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

1 MAYIS Emek Ve Dayanışma Günü'nde Belediye Çalışanlarıyla Bir Araya Gelen Başkan Sami ER: Belediyelerde Tek Patron Halkımız!

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

1 Mayıs Ekmeğini Alın Teriyle Kazananların Bayramıdır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Açıkkapı’dan “Emek ve Dayanışma Günü” Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü vesilesiyle mesaj yayımladı.

Başkan Taşkın’dan 1 Mayıs Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Taşkın, “’İşçinin ücretini alın teri kurumadan verin’ hadis-i şerif’ini şiar edinen bir kültürün parçası olarak emeğin karşılığını vermek hepimizin sorumluluğudur” dedi.

Genç Çifte Mutluluklar Diliyoruz

Varlık ve Aslan ailelerinin mutlu gününde Fetanet Işılay ve Muhammed Onur, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi Nikah Salonunda düzenlenen törenle mutluluğa yürüdüler.

The Economist Dergisinin “Lokum” Benzetmesi Yaptığı Türk Dizileri

The Economist Dergisi, Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere’nin ardından en çok dizi ihraç eden ülkenin Türkiye olduğunu haberleştirdi…

Ejder Açıkkapı Müjdeledi: İlk Turistik Sefer Başlıyor!

Elazığ'a değer katacak turistik seferlerden ilki bugün gerçekleşiyor. Ankara Diyarbakır Turistik seferi bugün saat 15.55'de Ankara'dan başlıyor. Her Cuma günü Ankara'dan, Her Pazar günü ise Diyarbakır'dan yola çıkacak turistik seferler, Türkiye'nin doğal ve kültürel güzelliklerinin görülmesine imkan tanıyacak. Diyarbakır-Ankara güzergahında Elazığ Yolçatı'nın da duraklar içerisinde yer aldığı Turistik sefere ilişkin AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı açıklamalarda bulundu.

Empati Parkuru Elazığ Hipodromu’nda Açıldı

Engelli bireylerin karşılaştıkları zorluklara yönelik farkındalık yaratmak amacıyla Elazığ Hipodromu’nda hayata geçirilen Empati Parkuru, 17 Nisan Çarşamba günü saat 14.30’da açıldı.

Uzmanlar Uyardı

Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatili sona eriyor, milyonlarca kişi Pazartesi günü iş başı, öğrenciler ise ders başı yapacak.

KARAGÖZ VE HACİVAT RAMAZAN AKŞAMLARININ TADI OLDU

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nin son gününde Ramazan’ın geleneksel eğlencesi haline gelen Karagöz ile Hacivat orta oyunu sahne aldı.

Toplu Taşıma Araçları Bayramın Birinci Günü Ücretsiz Hizmet Verecek

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ) veren araçlar Ramazan Bayramının birinci günü ücretsiz olarak hizmet verecek.

Başkan Akgün’ün, “Kadir Gecesi ve Avukatlar Günü’nü” Kutlama Mesajı

EKG Derneği Başkanı Metin AKGÜN, “Kadir Gecesi ve Avukatlar Günü” Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayımladı.

Malatya Barusundan Avukatla Günü Kutlama Mesajı

Başkan DEMEZ, "Hak arama özgürlüğünün sesi olan meslektaşlarımızın 5 Nisan Avukatlar Gününü Malatya Barosu adına kutluyoruz."

1 Nisan’da Kimler İdari İzinli Kabul Edilecek?

31 Mart Pazar günü yerel seçimlerine saatler kala gözler Bakanlıktan gelen habere çevrildi. Türkiye genelinde 81 ilde başlayacak oy verme işlemleri sonrasında 1 Nisan Pazartesi günü için okulların tatil ilan edildiği haberi verildi. Peki kimler idari izinli kabul edildi? İşte detaylar...

Yeşilkaya Ailesinin Acı Günü

Kanal 23 Görüntü Yönetmeni Mustafa Yeşilkaya ve Kanal 23 Teknik Yönetmeni Engin Yeşilkaya’nın anneleri Fatma Yeşilkaya hayatını kaybetti.

21 Mart Günü İsmet Paşa İlkokulu 1/B Sınıfından Farklı Bir Etkinlik

Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu 1/B Sınıfı, 2011 yılında tüm dünyada DOWN sendromu hakkında toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla sınıfça aldıkları kararla yaşadıkları etkinlikle fark yarattı.

Vali Ersin Yazıcı Fidan Dağıtım Etkinliğine Katıldı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı “Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası” Kapsamında Fidan Dağıtım Etkinliğine Katıldı

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantıları Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısının V. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Vahap Erdem Başkanlığı’nda 19 Mart 2024 Salı günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde Çanakkale Zaferi’nin 109. Yılı Kutlandı

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde Elazığ Belediyesi Musiki Topluluğu tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 109’uncu yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Vali Ersin Yazıcı 18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Programına Katıldı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yılı ve Şehitleri Anma Günü dolayısı ile Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programa katıldı.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Iv. Birleşimi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısının IV. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığı’nda 18 Mart 2024 Pazartesi günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Başkan Gök’ün 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109’uncu yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Dünya tarihinde eşsiz bir zafer ve kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferi'nin 109’uncu yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet, minnetle ve şükranla anıyorum.” dedi.

Başkan Gürkan’dan Çanakkale Zaferi Mesajı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu Yıldönümü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınlayan Başkan Gürkan, “Yüce Türk Milletimiz, Tarihler Boyunca Nice Zaferlere İmza Atmıştır”

Vali Ersin Yazıcı’dan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Dolayısıyla bir Mesaj Yayımladı.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Iı. Birleşimi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısının II. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığı’nda 14 Mart 2024 Perşembe günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.