Kar Haberleri

Kar Haberleri

Ejder Açıkkapı, Karayolları Bölge Müdürleri Toplantısı Sonrası Değerlendirmelerde Bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili , TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımıyla gerçekleşen Karayolları Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen Karayolları Bölge Müdürleri toplantısının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Taşkın: ‘Rezerv Alan İlan Edilen Mahalle Sayısını 28’e Çıkardık’

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Başer’i ziyaret ederek mevcut rezerv alanların durumu ve rezerv alanların sayısının artırılmasıyla ilgili istişarelerde bulundu.

MÜSİAD’da Gündem Dış Ticaret

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısının bu hafta ki konuğu; Fırat Üniversitesi Dış Ticaret Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zülfükar Aytaç Kişman oldu.

AK Parti Milletvekili Ölmeztoprak’tan Konteyner Kent Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt ilçesinde ziyaret ettiği ettiği konteyner sakinleri ile bir araya geldi. Milletvekili Ölmeztoprak, Konteynerlerde tek bir vatandaş kalmayıncaya kadar çalışmaların aralıksız sürdürüleceğine söyledi.

Prof. Dr. Yağbasan'a Yeni Görev

Hemşehrimiz Prof. Dr. Mustafa Yağbasan YÖK kararıyla asaleten Giresun Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne Dekan olarak atandı.

Ejder Açıkkapı Müjdeledi: İlk Turistik Sefer Başlıyor!

Elazığ'a değer katacak turistik seferlerden ilki bugün gerçekleşiyor. Ankara Diyarbakır Turistik seferi bugün saat 15.55'de Ankara'dan başlıyor. Her Cuma günü Ankara'dan, Her Pazar günü ise Diyarbakır'dan yola çıkacak turistik seferler, Türkiye'nin doğal ve kültürel güzelliklerinin görülmesine imkan tanıyacak. Diyarbakır-Ankara güzergahında Elazığ Yolçatı'nın da duraklar içerisinde yer aldığı Turistik sefere ilişkin AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı açıklamalarda bulundu.

Empati Parkuru Elazığ Hipodromu’nda Açıldı

Engelli bireylerin karşılaştıkları zorluklara yönelik farkındalık yaratmak amacıyla Elazığ Hipodromu’nda hayata geçirilen Empati Parkuru, 17 Nisan Çarşamba günü saat 14.30’da açıldı.

Diz Kireçlenmesine Karşı 5 Etkili Öneri!

Vücudumuzun tüm yükünü dizlerimiz çekiyor ancak günlük yaşamda yanlış alışkanlıklarımızın da etkisiyle diz sağlığımız son yıllarda alarm veriyor.

Başkan Er, Vatandaşlarla ve AK Parti ve MHP Teşkilatlarıyla Bayramlaştı

Bayram Namazını Karagözlüler Camii’nde kılan Başkan Er, “Ramazan Bayramının İslam Coğrafyasına Umut Olmasını Diliyorum”

KARAGÖZ VE HACİVAT RAMAZAN AKŞAMLARININ TADI OLDU

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nin son gününde Ramazan’ın geleneksel eğlencesi haline gelen Karagöz ile Hacivat orta oyunu sahne aldı.

Başkan Er’den Ramazan Bayramı Mesajı

Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Er; “Ramazan’ın Özünde Yer Alan Manevi Duygularla Gönlümüzü Tüm Kardeşlerimize Açmalıyız”

Elazığ’da Toplu Taşımaya Büyük Zam!

Elazığ Şoförler Otomobilciler Odası Başkanı Şevket Toraman, akaryakıtta yapılan zamların ardından mecburen toplu taşımalara da zam yapacaklarını www.gunisigigazetesi.net’e açıkladı. Yeni tarifede ücretler; tam 15, öğrenci 12 lira olacak.

Büyükşehir Belediyesinden Dolandırıcılık Uyarısı

Büyükşehir Belediyesi dolandırıcıların taktiklaerine karşı dikkatli olması yönünde gelebilecek mesajlara ve mesaj ekinde yer alan linklerin tıklanmamasına dikkat çekti.

Müteahhitlerden Yüzde 25’lik Çimento Ve Hazır Beton Zammına Tepki

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz, çimento ve beton üreticilerinin aldığı yüzde 25’lik zam kararına tepki gösterdi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE HACİVAT KARAGÖZ ORTA OYUNU SAHNE ALDI

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde 7’den 70'e herkesin ilgi ve sevgiyle seyrettiği Hacivat Karagöz orta oyunu sahne aldı.

Milyonlarca Öğrenciyi İlgilendiriyor! Süre Uzatıldı

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren LGS kapsamındaki merkezi sınav için başvuru süresinin yarın saat 17.00'ye kadar uzatılmasına karar verildi.

RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE YÜCEL ARZEN RÜZGARI ESTİ

Türkiye Yüzyılı Marşı'nın bestekarı, şair, ses sanatçısı ve piyanist AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen, Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde düzenlenen konserde birbirinden güzel eserler seslendirdi.

Adile Kurt Karatepe Güçlü Sesiyle Elazığlılara Unutulmaz Bir Ramazan Akşamı Yaşattı

Elazığ Belediyesi tarafından her gün gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nin konuğu TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Adile Kurt Karatepe oldu. Düzenlenen programa Elazığlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Gök: Aile Kurumuna Darbe

Av. İbrahim Gök Anayasa Mahkemesi'nin aldığı bir kararla artık Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kadınlar, eşlerinin soy isimlerini kullanma mecburiyetinde olmaması kararını sert bir dille eleştirdi…

21 Mart Günü İsmet Paşa İlkokulu 1/B Sınıfından Farklı Bir Etkinlik

Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu 1/B Sınıfı, 2011 yılında tüm dünyada DOWN sendromu hakkında toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla sınıfça aldıkları kararla yaşadıkları etkinlikle fark yarattı.

Malatya’da 520 esnafa daha KOSGEB ödemesi yapılacak 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, deprem sonrası KOSGEB’e başvuruda bulunan, ancak kaynak sıkıntısı nedeniyle bekleyen esnaflardan 520’sine daha ödeme yapılacağını bildirdi.

Kültür Mirası Okulu’nda Malatya'da Eğitim Tarihi Ele Alındı

Malatya Kent Konseyi Kültür Mirası Okulu eğitimlerine devam ediyor. Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda yapılan dördüncü dersin konuğu Tarihçi-Yazar Orhan Tuğrulca oldu. Tuğrulca, “Malatya’da Eğitim Tarihi ve Cumhuriyete Geçiş Döneminde Karşılaştırmalı Değerlendirmeler” hakkında bilgi verdi.

Kolon Kanserine Karşı Hayat Kurtaran 8 Öneri!

Sağlıksız beslenme, hareketsizlik, fazla kilo, sigara ve stres derken son yıllarda görülme sıklığı hızla artan kolon kanseri, dünyada kanserden ölüm nedenleri arasında ikinci sırada yer alıyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’dan Malatya Ziyaret

Çeşitli programlara ve 2.etap deprem konutları anahtar teslim törenine katılmak üzere ilimize teşrif eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u, Vali Ersin Yazıcı ve il protokol üyeleri Malatya Havalimanında karşıladı.

Maginder Başkanı Karademir, İş Dünyasının Sorunlarını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'a Aktardı

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Karademir, İş Dünyasının Sorunlarını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'a Aktardı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’tan Malatya Ziyareti

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Malatya'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Vali Ersin Yazıcı ve İl protokolü tarafından Malatya Havalimanında karşılandı.

Kızılay Yetimlerin İhtiyaçlarını Ramazan’da Da Karşılıyor

Ramazan yardımlarına devam eden Kızılay, yetim çocukların ihtiyaçlarını karşılamak için de düzenli nakdi destek veriyor.

Glokom Kalıcı Görme Kaybına Yol Açmasın!

Göz sinirinde incelme ve kalıcı görme alanı kaybıyla karakterize bir göz hastalığı olan glokom dünyada 70 milyon kişiyi etkiliyor.

Çocuk Kanserlerine Karşı 9 Öneri

Çocukluk çağı kanserlerinin teşhisi erişkinlere göre daha zor olabiliyor

EKG Derneği Başkanı Akgün; “Kardeşliğin Doğduğu, Sevgi Dolu Bir Ramazan Diliyoruz.” Dedi.

EKG Derneği Başkanı Metin Akgün Ramazan Ayını Karşılarken Yaptığı Açıklamada; "Kardeşliğin Doğduğu, Sevgi Dolu Bir Ramazan Diliyoruz." Dedi.