Bölge

Bölge Haberleri

Yeni Fuar Merkezi Haziran Ayında Tamamlanacak

“Büyükşehir Malatya’ya Yakışır Modern Bir Fuar Merkezi Yapılıyor”

Başkan Gürkan, Batı Kollektöründe inceleme yaptı

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü Malatya’nın önemli altyapı projelerinden birini daha gerçekleştirmek için Yeşilyurt İlçesi Batı Kolektörü ve kanalizasyon hattı yapım işi çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Gürkan, 'Malatya’nın 100 Yıllık Su İhtiyacını Karşılayacağız'

Başkan Gürkan; ‘Malatya’nın Gelecek 100 Yılını Düşünmek Gibi Bir Sorumluluğumuz Var’

Başkan Güder, Orduzu’daki Alt Yapı Çalışmalarını İnceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Orduzu bölgesinde devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, vatandaşların çalışmalardan olumsuz etkilenmemesi için ekiplerin dikkatli hareket etmesi konusunda uyarılarda bulundu.

Fidan Üretim Merkezi Kurdu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı, 300 dönümlük alan üzerinde bitki üretim merkezi oluşturarak, üretilen bitkileri Büyükşehir Belediyesi kendi sahaları başta olmak üzere diğer kurumlar tarafından da kullanılmak üzere üretim yapıyor.

Yeni Fuar Merkezi Haziran Ayında Tamamlanacak

Malatyalıların ve bölge halkının ihtiyaçlarını karşılayacak projeleri hayata geçiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Fuar Merkezi inşaatında son aşamaya geldi.

Başkan Güder’den Anlamlı Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 15 Temmuz Şehidi Engin Tilbeç ve Şehit J.Er Ercan Akın’ın baba ocağını ziyaret etti.

Battalgazi Belediyesi, 23 Nisan’ı Çocukların Evine Götürdü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel bir programa imza atan Battalgazi Belediyesi, rengarenk süslediği üstü açık tur otobüsüyle, koronavirüs tedbirleri kapsamında bu yılda evlerinden çıkamayan çocukların bayramını kutladı.

Vatandaşlar 23 Nisan’ı Evlerinde Coşkuyla Kutladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi üstü açık otobüsle sokakları dolaştı

Ramazan Paylaşmaktır

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Sivil Toplum Kuruluşları ve esnaf işbirliğinde ramazan ayı dolayısı ile ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatıyor.

Başkan GÜRKAN, Sütlüce, Dilek Ve Topraktepe’de Çalışmaları İnceledi.

Başkan GÜRKAN “100 Yılın En Büyük Yatırımları Maski Tarafından Yapılıyor”

Çocuklar Sordu, Başkan Güder Cevapladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen “Çocuklarımız Soruyor Başkan Amca Cevaplıyor” programı çerçevesinde sosyal medya üzerinden çocukların sorularını cevaplandırdı.

Başkan Güder Hizmetlerimizde Esnafımızı Ön Planda Tutuyoruz

Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek, sorun ve talepleri yerinde dinleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Hizmetlerimizde esnafımızı ön planda tutuyoruz.

Keskin Esnafımız 30 yıl devlete bakıyor, devletimizde 1 yıl esnafa bakmalı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Piyasa böyle devam ederse küçük esnafın ayakta kalm

Çilesiz Otobüs Durağı Yenilenerek Hizmete Sunuldu

Malatya’da şehir içi ulaşım ağının yoğun olarak kullanıldığı alanlardan biri olan ve toplu taşıma araçlarının seferlerinin düzenlendiği Çilesiz Otobüs Durağında yapılan yenileme çalışmaları tamamlanarak durak, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Konak-Tecde Arasındaki Alternatif Yolda Çalışmalar Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından Konak ve Tecde Mahalleleri arasında bağlantıyı sağlayan alternatif yolda yapılan asfalt çalışması tamamlanarak yol, vatandaşların hizmetine girdi.

'Şifalı Suları Isıtarak Kaplıca Haline Getireceğiz'

İspendere'nin Enerji İhtiyacı Ges İle Karşılanacak

Kemal Sunal’ın İsmi Memleketi Doğanyol’da Yaşayacak

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, seçim vaatlerinden bir tanesini daha hayata geçiriyor.

Konak-Tecde Bağlantı Yolunda Çalışmalar Tamamlandı

Başkan GÜRKAN, “Büyükşehir Belediyesi Olarak Her Alanda Tarihi Hamleler Yapıyoruz”