Bölge

Bölge Haberleri

Yazar İnanç: ‘Aşkın Ülkesine Geldim Sanki’

BAŞKAN GÜDER: “DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKTIĞIMIZ SÜRECE ANLAM KAZANIRIZ”

Büyükşehir Belediyesi Gazileri Unutmadı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Gazilerin günleri kutlanarak çeşitli hediyeler verildi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı’dan Başkan Gürkan’a Ziyaret

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, beraberinde Vali Aydın Baruş ve AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Malatya’nın Suyu Emin Ellerde

MASKİ Laboratuvarı başarılı çalışmalara imza atıyor.

Kahtalı: 'Battalgazi'ye yatırımları elbirliği ile yapıyoruz'

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile birlikte Battalgazi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yatırımlar ve devam eden projeleri yerinde inceledi.

Malatya Geceden İtibaren Sallanıyor

Malatya'da deprem

Başkan Güder, Ak Parti İlçe Başkanı Basri Kahveci’nin Mazbata Törenine Katıldı

12 Eylül Cumartesi günü yapılan kongre sonrasında başkanlığa seçilen AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci mazbatasını aldı.

Gürkan: Yaptığımız Her İşte Kamunun Menfaatini Gözetiyoruz

Büyükşehir’in Yeni Buğday Pazarı Projesinde sona gelindi

Şehrimize Yeni Yeşil Alanlar Kazandırılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrimizin dört bir yanında yeşil alan ve parklarda bakım, onarım ve peyzaj çalışmaları ile yeni park ve yeşil alan oluşturma çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Salgın Dönemi Aile İçi İletişime Dikkat

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) tarafından koronavirüs salgını dolayısıyla aile içi iletişimin olumsuz etkilendiğine dikkat çekilerek ailelere uyarıda bulunuldu.

Dr. İbrahim Özdoğan, Kovid-19 virüsüne yenik düştü.

Dr. İbrahim Özdoğan,Korona virüse yenildi AK Parti’nin Erzurum’daki kurucu İl Başkanı olan İbrahim Özdoğan, dün akşam yaşama veda etti.

Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Toplantısı Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı olağan toplantısı, yapılan 3’ncü birleşimle tamamlandı.

Ali Tatlı’dan Başkan Gürkan’a veda ziyareti

Malatya Milli Eğitim Müdürü iken Ankara’ya atanan Ali Tatlı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a veda ziyaretinde bulundu.

Yeşiltepe’ye Modern Dokunuş

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Çevre, kültür-sanat, eğitim, sporla ilgili, fen işleri ile ilgili her alanda yoğun bir çalışma içerisindeyiz.

Eskimalatya’daki Depremzedelerin Yaraları Sarılıyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, depremzede aileleri için Eskimalatya’daki Yatılı Bölge Okulu (YİBO) yan kısmında yapımı devam eden 495 konutun inşaat çalışmalarını inceledi.

Başkan Güder’den Ahilik Haftası Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Geçmişten günümüze ulaşmış ve kesinlikle yaşatılması gereken bir kültür var ki, o da Ahilik kültürüdür" dedi.

Büyükşehir’le Yaşlılar Hayatı Yakalıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ileri yaştaki vatandaşlara yönelik teknoloji eğitimi programı düzenlendi.

Başkan Gürkan, Üniversite Adaylarıyla Buluştu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının başlamasıyla pandemi kurallarına uygun bir şekilde açılan üniversite hazırlık kursunu ziyaret etti.

Vahap Küçük Hayır Çarşısı Kuruldu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yeni açılacak olan hayır çarşısına Vahap Küçük adının verilmesi talimatında bulundu.