Bölge

Bölge Haberleri

Zaman Kaybını Giderip, Kâğıt İsrafını Önlüyoruz

Yeşilyurt’ta “Elektronik Rayiç Değer Sorgulama Uygulaması” Hizmete Girdi

Sokak Hayvanlarını Unutmuyor

Şehrin dört bir yanında gece gündüz demeden yatırım ve hizmetlerini yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, bu yoğun çalışmaları sırasında sokak hayvanlarını da unutmuyor.

Selçuklu Mahallesi’nin caddeleri güvenli hale geldi

Malatya Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yaya ve araç trafik akışının daha düzenli olabilmesi için yol çizgi çalışmalarına devam ediyor.

Başarılarınız, Göğsümüzü Kabarttı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Çınar, Teknofest 2020 Festivaline Katılacak 'Anatolıa' Takımını Ağırladı

Vali Baruş, Pandemi İle İlgili Alınan Kararları Açıkladı

Vali Aydın Baruş, 12 Ağustos 2020 günü Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen İl Pandemi Kurulu Toplantısının ardından basın mensuplarına ilimizde covid-19 salgını ile mücadele kapsamında alınacak tedbirler ve kararlar ile ilgili açıklamalarda bulunda.

Ukome’ Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ağustos ayı toplantısı, paydaş kurum temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Maski’den ‘Sıfır Atık Projesi’ne Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan 'Sıfır Atık' projesine bir destek de Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nden geldi.

LGS’de meslek liselerine olan ilgi iş dünyasını memnun etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ortaklığında hayata geçirilen “Diploman Mesleğin Olsun” projesi kapsamında Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın proje ortağı olduğu Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi LGS tercihlerinde büyük ilgi gördü.

Geleceğe Bırakılacak En Kıymetli Yatırım; Ahlaklı Ve Karakterli Nesillerdir

Yeşilyurt Belediyesi, Erdem Okulları Projesini Yaygınlaştırıyor

Başkan Güder, Kurallara Uyarsak Normal Hayata Dönüşümüz Hızlı Olacak

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, esnaflara uyarılarda bulunarak, “Kurallara uyarsak normal hayata dönüşümüz daha hızlı olacak” dedi.

FKA Turizm ve Sanayinin Geliştirilmesi Mali Destek Programını Başlattı

Fırat Kalkınma Ajansı TRB1 Bölgesinde (Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli) bölgesel kalkınmaya katkı sağlayabilecek projeleri destekleyerek hayata geçirmek amacıyla 2020 Yılı “Turizm ve Sanayinin Geliştirilmesi” Mali Destek Programını başlattı.

Rehavet, Virüs Yayılımını Artırır

Yeşilyurt’ta ‘Sağlık İçin, Hepimiz İçin’ Denetimleri Artırıldı

Kiltepe’de Yeni Yol Açıyor

Bölgede trafik yoğunluğunu azaltacak yeni yol 22 metre genişliğinde olup, şu ana kadar yapılan çalışmalar sonucunda 600 metrelik kısmı tamamlanarak açıldı.

Vali Baruş Maske ve Sosyal Mesafe Denetimine Katıldı

Malatya Valisi Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Sağlık İçin Hepimiz İçin" Kampanyası Kapsamında Esnaf ve Vatandaşlar Denetlendi

Gürkan, Büyükşehir İle Kızılay Uyumlu Çalışıyor

Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık Vagon Onarım Fabrikası alanında incelemelerde bulundular.

Gürkan: Maske, Mesafe Ve Hijyen Kurallarına Uyalım

İçişleri Bakanlığının Genelgesi doğrultusunda, ‘Sağlık için Hepimiz için’ sloganı doğrultusunda maske denetimi yapıldı

Gürkan: Kızılay’ın Çalışmalarını Takdirle Karşılıyoruz

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’da bulunan Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Mahallelerde Mezarlık Taraması Yapıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve kırsal mahallelerde mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait alanlarda mezarlık yeri tespit çalışmalarına başladı.

Başkan Seçer, 2023 Sonuna Kadar Talepleri Karşılayacağız

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Halkkent Mahallesi’nde kuracağı entegre yapıda taziye evi, emekli evi, kadınlar için meslek edindirme kurs atölyeleri, öğrenciler için dershane, çocuklar için kreş yer alacak.