Elazığ

Elazığ Haberleri

BELEDİYE EKİPLERİ KAR TEMİZLEME ÇALIŞMAŞARINI SÜRDÜRÜYOR

Elazığ Belediyesi, geç saatlerde etkili olmaya başlayan kar yağışının ardından, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için, kar yağışının başladığı andan itibaren ana arterler, toplu taşıma güzergahları ve hastaneler başta olmak üzere şehir genelinde kar temizleme ve küreme çalışmalarını sürdürüyor.

İŞKUR ARACILIĞIYLA YAPILAN SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ YAPILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı İl müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili Yönetmelik hükümleri gereğince Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla 11-15 Şubat 2019 tarihleri arasında açık iş ilanlarına adaylar tarafından başvuruda bulunma işlemleri tamamlanmıştır.

BAŞKAN YANILMAZ; "MERHUM ERBAKAN HOCAMIZI ÖZLEMLE ANIYORUZ."

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Türk siyasi tarihinin unutulmaz liderlerinden 54. Hükümetin Başbakanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 8. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BASIN AÇIKLAMASI

Bir siyasi parti belediye başkan adayının Atık Su Arıtma Tesisi ile ilgili yaptığı açıklamalara Elazığ Belediyesi’nde cevap geldi.

Yazar Serhat Yabancı, Hemşehrileriyle Buluştu

Elazığ Belediyesi, aile kurumunda daha sağlıklı ilişkiler oluşturulabilmesi ve ailede doğru yöntemlerle çocuk yetiştirilebilmesi için bilinçlendirme seminerlerine bir yenisini daha ekledi.

YAZAR SERHAT YABANCI ELAZIĞLILARLA BULUŞACAK

Elazığ Belediyesi, toplumun sağlıklı aile ilişkileri oluşturabilme ve doğru yöntemlerle çocuk yetiştirebilme konularında bilinçlendirilmesi için farklı alanlarda gerçekleştirdiği konferans ve söyleşi etkinliklerini sürdürüyor.

“ASILSIZ İDDİALARI VE İDDİA SAHİPLERİNİ KAMUOYUNUN TAKDİRİNE BIRAKIYORUZ”

Türkiye’nin en modern ve donanımlı tesislerinden biri olan Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ile ilgili olarak, hayvan sever olduklarını iddia eden, ancak hayvanlara değer katan hizmetleri karalamayı tercih eden bir grubun yapmış olduğu basın açıklamasında ortaya attıkları asılsız iddialar üzerine bu açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür.

TANZİM SATIŞ NOKTASI İLK GÜNDEN İLGİ GÖRDÜ

Elazığ Belediyesi tarafından hazırlanan tanzim satış noktasının bugün kapılarını vatandaşa açmasıyla yoğunluk yaşandı.

MÜSİAD’ DAN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEYE TAM DESTEK

Elazığ valiliği öncülüğünde uyuşturucu ile mücadelede fikir birliği yapılması bu fikir birliğine göre yol haritası çizilmesi için tüm ilçe kaymakamları, ilgili kurumlar, Yeşil Ay derneği ve STK temsilcileri ile 13.02.2019 tarihinde saat:9.30 – 12.30 saatleri arasında 3 saat süren bir toplantı gerçekleştirildi.

BAŞKAN YANILMAZ’DAN BEBEK SAHİBİ AİLELERE ZİYARET

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında bebek sahibi olan ailelere ziyaret gerçekleştirmeyi sürdürüyor.

Türkiye’nin En Donanımlı Hayvan Hastanesi’ne Sahibiz

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar ile Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi’ni ziyaret ettiler.

EBEGEM’DE SERTİFİKA HEYECANI

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde “İş Arama Becerileri Eğitimi, Bilgisayarlı Muhasebe ve Diksiyon” kurslarına katılarak eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verdi.

OKULLARA SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ

Şehrin merkezinin yanı sıra ilçelere de katkı sunan Elazığ Belediyesi güzel bir projeyi daha hayata geçirdi. Göreve geldiği günden bugüne alt yapıdan ulaşıma, peyzaj alanlarından sosyal yaşam merkezlerine kadar birçok hizmeti sunan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 10 ilçedeki 86 okulda eğitim gören çocuklar için spor malzemesi desteğinde bulundu.

EMİTT FUARI'DA ELAZIĞ RÜZGARI

İstanbul TÜYAP Fuar alanında düzenlenen ve dünyanın en büyük dört turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), ziyaretçilerin akınına uğradı.

KADINLARDAN BAŞKAN YANILMAZ’A ZİYARET

Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı ziyaret ederek görev yaptığı süre içerisinde şehre kazandırdığı hizmetler için teşekkür ettiler.

İl Özel İdaresi Bilim Merkezinden Öğrencilere Yarıyıl Etkinlikleri

Elazığ İl Özel İdaresi Bilim Merkezi yarıyıl tatilinde öğrencileri bilimsel faaliyetler ve etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor.

BAŞKAN YANILMAZ: “ELAZIĞ’IN YILDIZI PARLAYACAK”

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 31 Mart 2019 yerel seçim çalışmaları kapsamında AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek çalışmalarını sürdürüyor.

GİRİŞİMCİLİK KURSU BAŞLADI

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM)’de KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri başladı.

Özel Çocuklarımız, En Güzel Şerbet için Yarıştı.

Beyazay Derneği Elazığ Beyazay şubesi tarafından ‘Aşmak İçin Hareket’ projesi kapsamında düzenlenen “Osmanlı Haftası nedeniyle engelli özel çocuklar, Osmanlı şerbeti hazırlama yarışması düzenledi.