Gündem

Gündem Haberleri

Banknot kalıbı ve tarihi sikkeler ele geçirildi

1 adet sahte Dolar basımında kullanılan 100 Dolarlık Metal Banknot kalıbı, 17 adet tarihi eser kapsamında sikke ele geçirildi.

MHP Malatya Lokma Dağıtı

Milliyetçi hareket Partisi (MHP) Malatya Battalgazi İlçe Başkanlığı tarafından Regaip Kandili nedeniyle lokma dağıttı.

Kaçak hafriyatla mücadeleye 7/24 devam edeceğiz

Sultangazi Habibler Mahallesi'nde önceki gün, gece saatlerinde üzerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi logosu bulunan hafriyat kamyonundan şüphelenen ekipler takibe başladı.

Ümraniye'deki camilerde kandil hazırlığı

Ümraniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, camiler halılardan duvar fayanslarına varıncaya kadar temizlenerek kandil gecesi için hazır hale getirildi.

Başkan Akgün’den Üç Ayların başlaması ve Regaip kandili Mesajı.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Akgün, Üç Ayların başlaması ve Regaip kandili ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Memur-Sen İl Temsilcisi Bahşi’den Hocalı Mesajı.

Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, Hocalı Katliamı ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Başkan Apohan'dan Regaip Kandili ve Üç Aylar Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan, üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Selim Apohan Güven Tazeledi

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) binasında Kongre gerçekleşti. 5.cisi gerçekleşen kongreye BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan ve üyeler ve basın mensupları katıldı.

Son Ülkücü Şehidimiz; Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun

Şehadeti'nin Yıldönümü Vesilesiyle MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı'nın Basın Açıklaması.

'Türkiye'nin Mühendis Kızları' İstanbul'da buluştu

Limak Vakfı, Aile ve Sosyal Politikaları Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile birlikte yürütülen 'Türkiye'nin Mühendis Kızları Projesi'nde yer alan bursiyerler İstanbul'da buluştu.

Radyo Başakşehir yayın hayatına başladı

Başakşehir Belediyesi tarafından daha önce hizmete açılan 'YouTube' akademisinin ardından Radyo Başakşehir'de yayına başladı.

Sultan 2. Abdülhamid vefatının 102. yılında anıldı

Türk milletine ve Osmanlı hükümdarlığına kendini adamış, Osmanlı Devleti'ni 33 sene boyunca ayakta tutmayı başaran Sultan Abdülhamid Han'ın vefatının 102. sene-i devriyesinde Bağcılar Belediyesi tarafından anma programı düzenlendi. Halk Sarayı'nda gerçekleşen etkinliğe her yaştan ilçe sakini yoğun ilgi gösterdi.

BİMYAD' dan Çalışan Gazetecilere Plaket

Malatya Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) tarafından Malatya’daki basın yayın organlarında çalışan bazı gazetecilere plaket verildi.

Elazığ Valiliğinden Son Dakika Açıklaması

Elazığ Valiliğinden, depremzedeleri yakından ilgilendiren önemli bir uyarı geldi.

Bakanlarımız 3 Saat İçerisinde Burada Oldular

Bakan Pekcan, "Devlet, hükümet olarak Elazığlı vatandaşlarımızın yanındayız"

Başkan Alpaslan, Allah Ülkemize Bir Daha Böyle Acı Olayları Yaşatmasın

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan 24 Ocak’tan bu yana yaşanan acı olayların tekrar yaşanmaması için Dua Programı düzenlendiklerini belirtti.

MTÜ Senatosu’ndan Bayrak ve Kudüs Kararları

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Senatosu, Avrupa Parlamentosu’nda Yunan milletvekilinin Türk Bayrağına yönelik çirkin saldırısı ile ABD Başkanı Donald Trump’ın açıklamış olduğu sözde Ortadoğu Barış Planı hakkında aldığı kararlar ile tepki gösterdi.

Uyuşturucu ve hap ele geçirildi

Malatya'da, uyuşturucu ve yeşil reçeteye tabi hap ele geçirilirken, bir zanlı tutuklandı.

MHP Doğanyol ve Pütürge ilçelerinde inceleme yaptı

MHP heyeti, Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'nın Doğanyol ve Pütürge ilçelerinde inceleme yaptı.

Toplam 1669 haber.