'AKP Müzik Kutusu Gibidir, Kim Parayı Atarsa Onun Müziğini Çalar'

Vefat etmeden önce 100 milyon dolar göndermişti Kral, O'nun da müziğini çaldılar.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz'in vefatından sonra açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çok sert konuştu. Açıklamada "O kadar azdılar ki cumhuriyete ’90 yıllık parantez’ demeye cesaret ediyorlar. Ama anladık ki bu parantez lale paranteziymiş.”

-Bütün yurttaşlarıma, mütedeyyin, dindar, muhafazakar yurttaşlarıma sesleniyorum; unutmayın AKP  müzik kutusu gibidir, kim parayı atarsa onun müziğini çalar. 400 milyarlık para attılar bir kutuya, milletvekili kutusuna, şimdi kalkıyor cumhuriyete parantez açıyor. Neden? 400 milyar için”

Kılıçdaroğlu Cumhuriyet’e ’90 yıllık parantez’ diyen AKP Milletvekiline, “Cumhuriyet olmasaydı sen milletvekili olacak mıydın, kadın olarak oy kullanabilecek miydin, seçilebilecek miydin? Bunun adı nankörlüktür, bunun adı Türkiye Cumhuriyeti’ne ihanettir” diye seslendi.

-”Başbakan Ahmet Davutoğlu AKP milletvekilinin cumhuriyete ilişkin sözlerine sessiz kaldığı. Cumhuriyete parantez açana, ihanete kalkışana ne söylediğini çıkıp açıklıkla ifade etmesi gerekir. Ama söyleyemez. Açıkça belirtiyorum, söyleyemezsen aynı ihanetin içinde sen de varsın derim”

-“Hayatımız pahasına cumhuriyeti koruyacağız.”dedi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN