Arapgir İlçemizde I. Etap TOKİ konutlarında Çalışmalar Devam Ediyor

Arapgir Mehmet Akif Mahallesi Akif Mahallesinde altyapı çalışmaları dolayısıyla kilitli parke taşları sökülen I. Etap TOKİ konutlarında Arapgir Belediyesi tarafından tamirat çalışmaları gerçekleştiriliyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun girişimleriyle doğalgaz ulaştırılan ve tesis çalışmaları tamamlanan Mehmet Akif Mahallesinde altyapı çalışmaları dolayısıyla kilitli parke taşlarının söküldüğü I. Etap Toki konutlarında Belediyemiz tarafından tamirat çalışmaları gerçekleştiriliyor. 

Başkan Cömertoğlu; ‘İlçemize doğalgazın gelmesinin mutluluğunu yaşadığımızı belirterek, Arapgir’i doğalgaza kavuşturmak çok da kolay olmadı. Her şeye rağmen şu anda doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Hatlar döşenirken yollarımız tahrip oluyor. Test çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda onarım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Kısa süre içerisinde tahrip olan yollarımızı onarmış olacağız.’ dedi. 

“Vatandaşlarımızın Sağduyusunu Bekliyoruz”

Benzer çalışmaların devam edeceğini, ilçe genelinde doğalgaz bulunmayan mahallelere de doğalgaz ulaştırılacağını kaydeden Başkan Cömertoğlu; ‘Doğalgaz döşenirken elbette yollarımız tahrip olacak. Bu anlamda vatandaşlarımızın sağduyusunu bekliyoruz. Bizi hoş karşılamalarını istiyoruz. Doğalgaz çalışmaları sona erdikten sonra ekiplerimizi hızlı bir şekilde mahallelerimize, sokaklarımıza yönlendireceğiz ve bozulan yerleri tamamen onaracağız. Hem doğalgazımız, hem de bakım onarım çalışmalarımız Arapgir’imize hayırlı olsun.’diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN