Başkan Gürkan, 'Memleketimize Hizmet Etmeye Hep Birlikte Devam Edeceğiz'

Başkan Gürkan, Söğüt Mahalle Muhtarı ve Mahalle Sakinleriyle bir araya geldi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Hekimhan İlçesi Söğüt Mahalle Muhtarı İsmail Yaşar ve mahalle sakinlerini mahallelerine yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Yapılan hizmetlere karşı insanların çok alicenap ve kadirşinas olduğunu belirten Başkan Gürkan, Durmak yok yola devam ederek memleketimize hizmet etmeye hep birlikte devam edeceklerini ifade etti. 

Yaşar: Her zaman destekçiniz olduğumuzu bilmenizi istiyoruz
Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirten Hekimhan İlçesi Söğüt Mahalle muhtarı İsmail Yaşar ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Sahadaki çalışmalarından dolayı, gerek pandemi döneminde olsun gerekse deprem döneminde olsun Sayın Başkanımız her zaman yanımızda oldu. Yolumuzda, suyumuzda hiçbir sıkıntı olmadı. Mahalle sakinleri olarak yapılan hizmetlerden dolayı hem bir teşekkür etmek hem de her zaman başkanımızın destekçisi olduğumuzu ve başkanımızı yeniden başkan olarak görmek istiyoruz” dedi. 

Gürkan: Durmak yok yola devam edeceğiz
Söğüt Mahallesi sakinlerine teşekkür eden Başkan Gürkan, “ Bizim görevimiz hizmet etmektir. İnsanlarımız hizmete karşı çok alicenap kadirşinastır. Hizmet edeni unutmuyor ve hakkını veriyor. Söğüt Mahallesi Hekimhan İlçemizin güzel bir mahallesidir. Çalışkan bir muhtarımız var. Söğüt Mahallesini sosyal ve kültürel anlamda altyapı ve üstyapı anlamında sorunsuz bir hale getirme noktasında gecesini gündüzüne katarak çalışmakta. Muhtarımızın şahsında mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Durmak yok yola devam ederek memleketimize hizmet etmeye hep birlikte devam edeceğiz inşallah” şeklinde konuştu.   

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN