Başkan Özer Macit Kurum Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ak Hazar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Özer Macit, kamu kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerini sürdürüyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Bu kapsamda Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahaddin Kaya, Elazığ İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, Elazığ Havalimanı Müdürü Zeynel Abidin Görür, Ercanlar Otomotiv İşletme sahibi Yüksel Ercan ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek kooperatif çalışmalarını anlattı. 

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Özer Macit şu ifadeleri kullandı; “Kooperatifimiz kurulduğu günden itibaren esnaflarımıza katkı sağlama amacımız dışında kamu kurumlarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla da sürekli istişare yapıyoruz. Bu kapsamda ziyaretlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür ziyaretlerimiz artarak devam edecek. Yaptığımız ziyaretlerde bizleri en güzel şekilde ağırlayan ev sahiplerine şükranlarımı sunuyor, misafirperverliklerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. Biz Elazığ’da çok farklı bir anlayışla çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah bu çalışmalarımızla şehrimize çok farklı bir kooperatifçilik anlayışı kazandıracağız.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN