Bölge Bazında Gurur Kaynağı, FIRAT IEEE Kariyer Etkinliği 'GYV'

Fırat IEEE Öğrenci Kolu tarafından düzenlenen kariyer etkinliği 'Geleceğine Yön Ver' (GYV) katılımcılardan tam not aldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Fırat IEEE Öğrenci Kolu tarafından düzenlenen kariyer etkinliği “Geleceğine Yön Ver” (GYV) katılımcılardan tam not aldı.

Geçtiğimiz hafta dördüncüsü düzenlenen kariyer etkinliği GYV adından oldukça söz ettirdi. Aralarında EnerjiSA, kariyer.net, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Coca Cola gibi sektöründe öncü kuruluşların temsilcilerinin katıldığı bu etkinlik, öğrencilerin okul yaşamından sonra sektöre atacakları adımları belirler nitelikte oldu.

 

Katılımcılardan EnerjiSA HEPPs Operasyon Yöneticisi Mehmet ÇELİK ve Toyota Türkiye Üretim Kontrol Grubu Genel Müdürü Alp OSMANOĞLU öğrencilerin oldukça ilgi gösterdiği katılımcılardan oldular. Mümkün olduğunca öğrencilere zaman ayırıp tek tek sorularını cevaplayan katılımcılar üniversite öğrencileriyle sohbet ettiler. Kurumların stratejik noktalarındaki yöneticilerini Elazığ da ağırlayan FIRAT IEEE öğrencilerine ve etkinlikte emeği geçen herkese Elazığ adına teşekkür ediyoruz. Umarız daha sonraki senelerde de yapılacak olan bu etkinliğe katılım ve ilgi daha yoğun olur.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN