Bu Orantısız Güç Kabul Edilemez

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M.Nafiz Koca, Elazığsporlu taraftarlarının, Kelkit Hürriyetspor deplasman maçında yaşadığı saldırıları şiddetle kınadı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Basın Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca yaptığı açıklamada , Elazığspor taraftarlarına polis memurları tarafından yapılan orantısız güç ve saldırıların kabul edilemeyeceğine dikkat çekti.
Elazığsporlu taraftarların Kelkit Hürriyetspor deplasman maçında maruz kaldığı hakaret ve şiddetin yetkililer tarafından karşılıksız kalmayacağını ifade eden Başkan Koca, şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını, konunun kamuoyu nezdinde takipçisi olacaklarını vurgulayarak, yapılan eylemi kınadı.

* TFF’YE AÇIK ÇAĞRIMIZDIR

Kelkitspor'un bazı taraftarlarının milli ve manevi duygularla yüklü aziz şehir Elazığ'ımız ile ilgili attığı sloganların ise kabul edilemez olduğuna vurgu yapan Başkan Koca; “Öte yandan müsabaka esnasında Kelkit Hürriyetspor Taraftarları, 3GEN ELAZIĞSPOR taraftarlarına yönelik olarak "PKK DIŞARI" şeklinde tahrik edici kabul edilemez beyanlarda bulunmuşlardır. Elazığ’ın ve Elazığlıların hassasiyeti vatanseverliğidir. Elazığ’a terör örgütü yakıştırması yapmak aşağılayıcı bir tutumdur. Tarihi boyunca milli ve manevi hasletlere verdiği değerle tanınan Elazığ halkı için kabul edilemez bu durum için de gerekenin yapılmasını ise Türkiye Futbol Federasyonu ve gerekli mercilerden talep ediyoruz.”dedi.
 

Kaynak: Günışığı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN