Dost Meclisinde Gündem Sağlık

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, 'Sağlık Alanında Değerlendirme Toplantısı' MÜSİAD Elazığ Üyesi 'Mef Dental Grup Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Dt. Muhammed Enes POLAT'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Toplantıya, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Sn. Dr. Abdulkadir KANTARCIOĞLU konuk oldu.
MÜSİAD üyelerine, öncelikle Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığının görev ve sorumlulukları, faaliyet alanları hakkında bilgilendirmeler de bulunan,  Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Abdulkadir KANTARCIOĞLU, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi ile alakalı bilgilendirmelerde bulunarak, bu alanda yapmış oldukları öz verili çalışmalardan bahsetti, ilimizdeki, ülkemizdeki ve dünyadaki sağlık gelişmeleri gibi birçok alanda önemli bilgiler aktardı.

MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan da toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada; öncelikle davetimize icabet eden kıymetli “Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Sn. Dr. Abdulkadir KANTARCIOĞLU’na teşekkür ediyorum. Önemi son zamanlarda daha çok anlaşılan ve gerçekten büyük fedakarlıklarda bulunan, insanla uğraşıp, insanı yaşatmayı, acısını azaltmayı, derdine derman olmayı, mesleği olarak seçen tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. MÜSİAD, ulusal ve uluslararası düzeyde bağımsız ve bağlantısız hareket eden bir işadamları derneği olarak, önceden belirlenen ilke ve değerleri paylaşan üye sayısını artıran, üyeleri arasındaki dayanışmayı geliştiren ve kendi içinde sağladığı bu birlik ve beraberlik ruhuyla ülkemizin maddi ve manevi yönden gelişmesine katkıda bulunan bir kuruluştur.

Yurtiçinde 89 irtibat noktası bulunan, yurtdışında 95 farklı ülkede toplamda 225 nokta ile hizmet veren bir sermaye platformudur MÜSİAD. Bu duygu ve düşünceler ile MÜSİAD ailemize yeni katılan genç, başarılı Türkiye geneli beş farklı şehirde Sağlık merkezi bulunan ayrıca yakın zamanda yurt dışında da şubeleşecek olan ‘Mef Dental Grup’ Firması Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Muhammed Enes POLAT kardeşimize ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN