Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Bedelliye ,72 bin 900 kişi başvurdu

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bedelli askerlikle ilgili başvuru sayısına ilişkin, "Cuma günü son rakamlara göre 72 bin 900 kişiye ulaşıldı. Şu ana kadar bedellide en yüksek rakam" dedi.

Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

NEDEN "ÇALIŞAN GAZETECİLER" GÜNÜ? Çalışan Gazeteciler Günü ilginç bir öyküye dayanıyor. 1961 yılınında 10 Ocak günü resmi gazetede yayınlanan bir kanun ile basın çalışanlarının bazı hakları yasal güvenceye kavuştu. Şimdi ''212 sayılı yasa'' olarak bilinen düzenleme, iş sözleşmelerinin yazılı olarak yapılması, sözleşmelere işin türü ve ücret miktarının yazılması gibi gazetecilerin sosyal ve yasal haklarını belirleyen hükümleri içeriyor

Elazığ Belediyesi Başkanı Yanılmaz'dan Tebrik Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Elazığ Ülkücü İşçiler İl Başkanı Basın Çalışanları Gününü Kutladı‏

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve kentimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan tüm basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.

Melen Barajı‘nı bitiriyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul'da 2071'e kadar su sıkıntısı olmaması için çalıştıklarını belirterek, "7 Aralık 2016 saat 14.59'da Melen Barajı bitiyor" dedi.

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Gök,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)Elazığ Şube Başkanı Av.İbrahim Gök, farklı düşünce ve görüşleri nesnel bir şekilde ortaya koyarak toplumun bilinçlenmesinde büyük rol oynayan basın mensuplarının ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

MALATYA VALİSİNDEN;''GAZETECİ ARKADAŞLARIMIZIN ÖZVERİLERİ BÜTÜN TAKDİRLERİN ÜZERİNDEDİR''...

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, mesailerinde kolaylıklar, görevlerinde üstün başarılar dilerim.

Çığ Tehlikesine Dikkat!!!

Bölgelerimizde çığ tehlikesi olduğundan ilgililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

"Hastanelerde Manevi Destek Sunmaya Yönelik İşbirliği Protokolü” imzaland

Avrupa ve ABD'deki örneklerin incelendiğini, din adamlarına gerekli eğitimler verildikten sonra bu aşamaya gelindiğini kaydeden Sayın Dr. Müezzinoğlu, bazı illerde başlatılacak pilot uygulamayla talep eden hastalara ve yakınlarına manevi destek verileceğini bildirdi.

Başbakan Davutoğlu, “Ailenin ve Dinamik Nüfus Yapısının Korunması Programı”na katıldı.

“Kadınlarımızın yükünü azaltacak çok önemli tedbirler konusunda kararlıyız”

Elazığ Belediyesi’nden Kuşlara Şefkat Eli

Kış mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirdiği bu günlerde Elazığ Belediyesi Veteriner Müdürlüğü ekipleri kuşları unutmadı

“Terörün Her Türüne Karşı Olan Türkiye, Kardeş Ülke Nijerya’nın Acılarını Paylaşıyor”

Nijerya’nın kuzeydoğusunda yer alan Baga kasabasındaki terör saldırılarına ilişkin bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye, kardeş ülke Nijerya’nın acılarını en samimi duygularla paylaşmakta, Baga sakinleri başta olmak üzere tüm Nijeryalılara başsağlığı dilemektedir. Masum insanların hunharca katledildiği terör saldırıları, herhangi bir din ya da medeniyetle bağdaştırılamayacağı gibi hangi gerekçeyle olursa olsun asla mazur görülemez” dedi.

Merkez Partisi Genel Başkanı Karslı “Gül ve Arınç’la Birlikte Çalışamayız”

Merkez Parti Genel Başkanı Prof.Dr. Abdurrahim Karslı, Ulusal Kanal'da katıldığı Ekopolitik programında "Sayın Abdullah Gül ve sayın Bülent Arınç ile birlikte çalışmamız mümkün değil. Çünkü bu güne kadar yapılan bütün hatalarda imzaları var" dedi.

Elazığ buz pistine döndü!

Karayolları Trafik Güvenliği Derneği Başkanı ve İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Halil Saraç, yere kar düşmesi ile birlikte Elazığ trafiğinin felç olma konumuna geldiğini söyledi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU BAŞKANLIĞINDA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN CHP MYK PARİS’DEKİ TERÖRİST SALDIRIYI KINADI..

Paris’te mizah dergisi Charlie Hebdo’ya yapılan saldırıda 12 kişinin öldüğü ve 4 kişinin yaralandığı menfur saldırıyı CHP ailesi olarak büyük bir nefretle kınıyor,

Toplam 14907 haber.