Elazığ Ülkücü İşçiler İl Başkanı Basın Çalışanları Gününü Kutladı‏

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve kentimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan tüm basın mensuplarımızın '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

  Geçmişte olduğu gibi günümüzde de doğru, ilkeli ve tarafsız yayın adına emek veren basın çalışanları, toplumumuzu doğru bilgilendirmek adına önemli bir görevi üstlenmektedirler. Toplumumuzun ortak sesi olan basın çalışanları kamuoyunun da vicdanını temsil etmektedir.

Halkın bilinçlenmesi, barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde önemli bir görev üstlenen basın çalışanları, bu görevlerini farklı görüş ve düşünceleri objektif ve tarafsız yayın anlayışıyla yerine getirmektedirler. Basın çalışanları bu görevleriyle çok sesliliğe katkı sağlamakla birlikte aynı zamanda demokrasimizin de sağlıklı işlemesinde de önemli bir rol üstlenmektedirler.

   Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve kentimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan tüm basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN