ELAZIĞ ,24 KASIM İLKOKULU'NDA KARNE SEVİNCİ

Anne ve babalar da çocuklarına bu yönde desteklerini sürdürmelidir

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk yarıyılının sona ermesi nedeniyle 24 Kasım ilkokulu’nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Törene, Okul Müdürü Cengiz YAZICI, Okul Aile Birliği Başkanı Murat ÜNAL ,Öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.
Törende konuşma yapan Okul müdürü Yazıcı yaptığı konuşmada ‘’ Buradaki çocuklar hepimizin çocukları, bizlerin geleceği ile ilgili olan bu çocuklarımıza bizler her türlü gayreti ve desteği vereceğiz.
2014-2015 eğitim –öğretim döneminin ilk yarısını sorunsuz bir şekilde tamamlamış bulunmaktayız. Eğitim-öğretime katkıda bulunan velilere, okul aile birliği yönetim ve üyelerine teşekkür ediyorum.
Öğrencilerimiz birbirleriyle başarı yönünden asla kıyaslanmamalıdır. Karnedeki notları düşük ya da zayıf öğrencilerimiz ikinci dönemde bunları telafi edebilir. Anne ve babalar da çocuklarına bu yönde desteklerini sürdürmelidir.’’ Dedi.
Çocuklar karnelerini alırken gözlerinde ki sevinç görmeye değerdi.Minik öğrenciler karnelerini aldıktan sonra öğretmenleri ile vedalaşıp,velilerine koştular.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN