Elazığ'da 600 Kilo Eroin Ele Geçirildi

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünce yürütülen operasyonda 600 kg. eroin ele geçirildi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şube müdürlüğü ve istihbarat şube müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği operasyonda özel şahıslara ait kar küreme ve tuzlama  aracında Van’dan İstanbul’a sevkiyatı yapılan 600 kilo eroin Elazığ’ın Keban İlçesinde ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak açıklama yapan Vali Zorluoğlu; “Yürütülen istihbarat çalışmaları neticesinde Elazığ üzerinden İstanbul’a eroin sevkinin yapılacağı bilgisine ulaşılmıştır. Keban İlçemizin girişinde özel şahıslara ait kar küreme aracı olarak dizayn edilmiş kamyonda yapılan aramada 600 kilo eroin ele geçirilmiş bulunmaktadır. Operasyon kapsamında bir kişi göz altına alınarak adli işlemler başlatılmıştır. Ben bu başarılı operasyonu gerçekleştiren İstihbarat ve KOM Şubesi personellerini kutluyorum. Çocuklarımızı, gençlerimizi zehirlemek isteyen zehir tacirleri ile mücadelemiz  devam edecektir.”dedi.

Vali Zorluoğlu, operasyonda tek seferde ele geçirilen eronin bu yıl içerisinde Türkiye genelinde en yüksek miktar olduğunu ifade ederek operasyon kapsamında soruşturmanın devam ettiğini belirtti. Kaynak: Elazığ Valiliği

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN