Elazığlı Eğitimci-Yazar Adnan AYDIN'dan Yeni Kitap

Elazığlı eğitimci-yazar Adnan AYDIN birinci kitabı Sessiz Çığlık Yemen-Uzaktaki Umutlar'dan sonra, 'Mum Işığında Tükenen Hayatlar' adlı 3. Romanı yayınlandı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığlı eğitimci-yazar Adnan AYDIN  birinci kitabı Sessiz Çığlık Yemen ve Uzaktaki Umutlar ile büyük yankı uyandırmış, İkinci kitabı Uzaktaki Umutlar ile gönüllere hitap etmiş, kitapseverler arasında ciddi bir hareketlenme sağlamıştı.

İkinci kitabı Uzaktaki Umutlar ile daha da iddialı olan Adnan AYDIN kitabın düzenlenme aşamasında Kendi memleketi Elazığ’da meydana gelen depremden duyduğu üzüntü sebebiyle Uzaktaki Umutlar kitabının tüm gelirlerini Elazığ depremzedelerine bağışlayarak onur verici bir davranışta bulunmuştu. 

Üçüncü kitabı Mum Işığında Tükenen Hayatlar”  adlı 3. Romanı ile yaşanmış anılardan hareket ederek,  aşkın, vuslatın, özlemin, ayrılık ateşinin, merhamet duygusunun açmazlarında, yaşanan öfkenin, çaresizliğin duygulara olan yansımalarını işlemiş.

Aksaray  İli Acıpınar Ortaokulu Müdürü Hemşerimiz  Adnan AYDIN’ın, aşkın, vuslatın, özlemin, ayrılık ateşinin, merhamet duygusunun, öfkenin, çaresizliğin işlendiği ve hayat mücadelesinin gözlerinizi nemlendireceği   bu eseri  elinize alıp kahve eşliğinde dünyayı sessize alma vakti gelmiştir.

Kitaba internettin tüm seçkin sitelerinden ulaşabilirsiniz.
1.    https://www.kitapmatik.com.tr/kitap/mum-isiginda-tukenen-hayatlar-p1019281.html
2.    https://www.salonyayinlari.com/mum-isiginda-tukenen-hayatlar

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN