Gecirildi Haberleri

Gecirildi Haberleri

Malatya'da 11 parça tarihi eser ele geçirildi

Polis tarafından bir adrese düzenlen operasyonda tarihi eser olduğu değerlendirilen 11 parça obje ele geçirildi.

Kartal Belediyesi’nden Uğur Mumcu Mahallesi’ne Yeni Nesil Konteyner

Kartal Belediyesi’nin daha temiz ve yaşanabilir bir kent anlayışı ile başlattığı yeni nesil çöp konteynerleri uygulaması, Uğur Mumcu Mahallesi’nde hayata geçirildi. 2,5 ve 3,75 bin litrelik çaça (yeni nesil yer üstü çöp konteynerleri) konteynerleriyle temizlik hizmetlerinin Kartal’da daha hızlı, akıcı ve hijyenik olması hedefleniyor.

6 Adet Uzun Namlulu Silah Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü narkotik ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan 3 ayrı sokak çalışmasında 6 adet uzun namlulu silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi

7,5 milyon kaçak makaron ele geçirildi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin, operasyonda gümrük kaçağı yaklaşık 7,5 milyon adet makaron ele geçirildi.

Uyuşturucu Operasyonu 2 Kişi Tuyuklandı

Malatya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda 535 gram uyuşturucu madde ele geçirildi, 2 şahıs tutuklandı.

Malatya'da Uyuşturucuya Geçit Yok

Malatya'da uygulama noktasında durdurulan otobüste 53 kilo 950 gr Eroin ele geçirildi.

Tarım Sigortasına Yeni Düzenleme

Sosyal Sigorta İşlemleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik ile, tarımsal faaliyette bulunanların sigortalılık işlemlerine yönelik düzenleme hayata geçirildi.

Mesleki Eğitimde 1.000 Okul Projesi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ‘Mesleki Eğitimde 1000 Okul’ projesi hayata geçirildi.Pandemi sürecinde maske dezenfektan ve hijyen malzemeleri üreterek hayati önem taşıyan İlimiz meslek liseleri de proje kapsamına alındı.

81 İl Valiliği'ne COVİD-19 Tedbirleri Konulu Ek Genelge Gönderildi

İçişleri Bakanlığı, 81 il Valiliğine Covid-19 Tedbirleri konulu ek genelge gönderildi. Genelgede, Covid-19 salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda birçok tedbir kararı alınarak uygulamaya geçirildiği hatırlatıldı.

Büyükşehir’den Kayısı’ya katma değer

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayısı ile ilgili önemli bir proje hayata geçirildi.

450 Kg. Kaçak Balık Ele Geçirildi

Elazığ'da Tarım Orman İl Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri, kaçak balık avcılarına darbe vurmaya devam ediyor.

Aşırı çay ve kahve tüketimi bağışıklık sistemine zarar veriyor

Evde çok vakit geçirildiği için çay ve kahve tüketiminin arttığına dikkat çeken Emsey Hospital'dan Beslenme ve Diyet Uzmanı Gökçe Bönce, çay ve kahvenin aşırı tüketilmesi halinde yol açacağı sağlık sorunlarına değindi. Bönce, 'Çay ve kahve tüketimini azaltmanın yolu su kullanımını artırmaktan geçer.

Banknot kalıbı ve tarihi sikkeler ele geçirildi

1 adet sahte Dolar basımında kullanılan 100 Dolarlık Metal Banknot kalıbı, 17 adet tarihi eser kapsamında sikke ele geçirildi.

Uyuşturucu ve silah ele geçirildi

Emniyet Tarafından yapılan uygulamalarda, silah ve uyuşturucu hap ele geçirilirken fuhuştan aranan 2 zanlı yakalandı.

Uyuşturucu ve hap ele geçirildi

Malatya'da, uyuşturucu ve yeşil reçeteye tabi hap ele geçirilirken, bir zanlı tutuklandı.

Osb’de Yollar Bakım ve Onarımdan Geçirildi

Elazığ Belediyesi tarafından Elazığ Hayvan Ürünleri Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi bünyesindeki yollarda, bakım-onarım ve asfalt çalışması gerçekleştirildi.

Malatya'da kaçak içki ele geçirildi

Malatya’da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 61 ton kaçak içki ele geçirildi.

Uyuşturucu operasyonu

Malatya’da zehir tacirlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu

Malatya'nın Darende İlçesin de 5 kilo 350 gram uyuşturucu toz esrar maddesi ele geçirildi.

EYLEM HAZIRLIĞINDAKİ TERÖRİST ÖLÜ OLARAK ELE GEÇİRİLDİ

02.06.2017 günü Saat:00.05 sıralarında 155 Polis İmdat hattını arayan bir vatandaşımızın ilimiz Yeşilyurt İlçesi Bostanbaşı Mezarlığı mevkiinde bir şahsın toprağı kazdığı, çıkardığı birtakım malzemeleri yanında bulunan beyaz renkli arabanın bagajına koyduğu ve şahsın aynı zamanda uzun namlulu silah taşıdığı bilgisini aktarması üzerine;

Yaşlı Dilencinin Üzerinden Çıkan Para Şok Etti

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen dilenci operasyonunda yaşlı bir dilencinin üzerinden 16 bin 600 TL para ele geçirildi

SIRT ÇANTASINDA TOZ ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmada bir otobüste bulunan sırt çantasında 3 kilogram toz esrar ele geçirilirken, 1 şüpheli gözaltına alındı.

ELAZIĞ KOM'DAN KAÇAK SİGARA OPERASYONU

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğümüz tarafından, Gümrük Kaçağı Sigara Ticareti Yapan Şahısların yakalanmasına yönelik 18 Nisan 2015 tarihinde yapılan planlı operasyon kapsamında, iki ayrı araçta yapılan aramada; araç içerisinde bulunan bazaların (tek kişilik yatak) içerisine ve koltuk aralarına gizlenmiş şekilde çeşitli markalarda toplamda 27 bin 390 paket kaçak sigara ele geçirildi. Operasyon sonucunda 3 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

ELAZIĞ KOM'DAN TARİHİ ESER OPERASYONU

lazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğümüz tarafından, Tarihi Eser Kaçakçılığı Yapan Şahısların yakalanmasına yönelik olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında, 21 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda, bir araçta yapılan aramada, bir şahıstan 9 parça tarihi eser olduğu değerlendirilen obje ele geçirildi. Operasyon sonucu bir şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ’da 600 Kilo Eroin Ele Geçirildi

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünce yürütülen operasyonda 600 kg. eroin ele geçirildi.

Gümrük Kaçağı Cinsel İçerikli Hap Ele Geçirildi

Malatya'da bir iş yerinde yapılan aramada gümrük kaçağı 13 bin 404 adet cinsel içerikli hap ele geçirildi.