İnşaat Haberleri

İnşaat Haberleri

Başkan Taşkın: ‘Kaybedecek Vaktimiz Yok’

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, sosyal konutların yapımına devam edildiği inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Bakan Bolat, İMKON Başkanı Tellioğlu ile görüşme gerçekleştirdi.

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu ile bir araya geldi.

Başkan Taşkın, Bakırcılar Çarşısı’ndaki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Bakırcılar Çarşısı ve çevresindeki inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Müteahhitlerden Yüzde 25’lik Çimento Ve Hazır Beton Zammına Tepki

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz, çimento ve beton üreticilerinin aldığı yüzde 25’lik zam kararına tepki gösterdi.

Başkan Ayaz, TOBB Meclis Üyeliğine Seçildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye İnşaat Sektör Meclis Üyeliğine Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz seçildi.

Başkan GÜRKAN ‘Buranın Bir Külliye Şeklinde Olması Noktasında Gerekli Çalışmalar Yapılıyor’

Başkan GÜRKAN Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı İdari Hizmet Binası İnşaatında İncelemelerde Bulundu

İnşaat Sektörü Fiyat Farkı ve Süre Uzatımı Düzenlemesini Bekliyor

Büyümeyi Sürdüren İnşaat Sektörü Fiyat Farkı ve Süre Uzatımı Düzenlemesini Bekliyor

Haberinsaati İnternet Gazetesi 12 Yaşında!

25 Ekim 2011'de kurulan Haberinsaati İnternet Gazetesi, 12 yıl boyunca haberlerin nabzını tutmaya ve okuyucularına güvenilir bilgi sağlamaya devam ediyor. Kuruluşumuzun 12. yıl dönümü, internet gazetemizin büyümesini ve başarılarını kutlama zamanı!

Başkan Ayaz'dan 29 Ekim "Cumhuriyet Bayramı" mesajı

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yayımladı.

Beş Yıldızlı Otel Konseptine Sahip

Orduzu Bölgesinde Yapılan Polis Evi İnşaat Çalışmalarına Hız Verildi

Arslantepe Höyüğü Tanıtım ve Karşılama Merkezi Çalışmaları Devam Ediyor

Başkan Gürkan Arslantepe Tanıtım ve Karşılama Merkezi İnşaat Alanında İncelemelerde bulundu

Dünya Kamuoyuna

İşgalci rejimin Filistin'e yönelik devam ettirdiği saldırılara ilişkin açıklama yapan Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz, Gazze'de yaşanan sivil katliamların durdurulması, insani yardımların hiçbir şekilde engellenmemesi, Filistin'in bir devlet olarak tanınması, adil ve kalıcı bir ateşkes sağlanması gerektiği belirtti.

Başkan Ayaz; Tek Çözüm Kentsel Dönüşüm

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz, "Bizim bir an önce kentsel dönüşüm yapmamız lazım. Bir an önce sağlıklı konutlarımıza çıkmamız lazım. Bir an önce yapı stokumuzu yenilememiz lazım" dedi.

Şehrimizi Hep Beraber El Ele Vererek Ayağa Kaldıracağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Malatya Valisi Hulusi Şahin Orduzu Bölgesinde yeni yapılan Polis Evi inşaatında incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları ‘Briketçi-Kiremitçiler Sitesi’ İnşaat Alanında İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir genelinde farklı noktalarda hizmet sunan yakın meslek gruplarını tek çatı altında toplamayı hedefleyen çalışmalar doğrultusunda hayata geçirilen Briketçi-Kiremitçiler sitesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Ayaz: Eski Yapılar Bir An Önce Kentsel Dönüşüme Alınmalı

Kent merkezinde bulunan ve ömrünü tamamlayan eski yapılarla ilgili açıklama yapan Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz, eski yapıların biran önce kentsel dönüşüm kapsamına alınmalıdır” dedi.

Başkan Şerifoğulları: ‘Türkiye Yüzyılı Vizyonuna Yakışır Bir Proje Olacak’

Elazığ Belediyesi Yeni Spor ve Yaşam Kompleksi İnşaatı Hızla İlerliyor

Otopark Harçlarına Düzenleme Talebi

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Yürütme Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Yusuf Gürkan durma noktasına gelen inşaat sektörünü canlandırmak ve müteahhitleri rahatlatmak adına gerçekleştirilecek düzenlemeyle Otopark Harçlarında indirim yada vade farksız taksitlere bölünmesini talep etti.

Prof. Dr. KINACI; ‘Malatya, İstanbul’dan Daha Güvenli’

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Mert’i ziyareti sırasında önemli açıklamalarda bulunan İstanbul Teknik Üniversitesi KKTC Üniversitesi Rektörü ve İTÜ İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi, Malatyalı Bilim Adamı Prof. Dr. Cumali Kınacı, Malatya’da kendisinin orta hasarlı bir binada bile kalabileceğini söyleyerek, “Malatya’nın bundan sonra riskli olacak acil bir fay hattı yok” dedi.

Prof. Dr. Cumali KINACI, ‘Suda Riskli Bir Durum Yok, Sadece Toprak Karışıyor’

İstanbul Teknik Üniversitesi KKTC Üniversitesi Rektörü ve İTÜ İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi, Malatyalı Bilim Adamı Prof. Dr. Cumali Kınacı, “Malatya'nın suyu aslında riskli bir su değil, kaynak suyu. Fakat biliyorsunuz Yeşilyurt’taki dağların altından çıktığı için oradaki jeolojik formasyonlardaki bir hareket suyun bulanmasına yol açıyor. Buradaki analiz sonuçlarına baktım, riskli hiçbir şey yok. Sadece toprağın suya karıştığını düşünün, öyle bir durum var” dedi.

ELMÜTDER’ den Deprem Bölgeleri’ne En Güzel Hediye!

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği (ELMÜTDER) Türk Diyanet Vakfı iş Birliği ile 10 ilde Depremzede vatandaşlar için 30 Bin Kuranı Kerim ve Ramazan Setlerinden oluşan hediye dağıtımı yapıldı.

FÜ Diş Hekimliği Fakültesi ve Hastanesi’nin İkmal İnşaatı Yapım İşi İhalesi Yapıldı

Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Diş Hastanesi Binasının ikmal inşaatı yapım işi ihalesi gerçekleştirildi.

Elazığ TSO’da Zemin Mekaniği ve Geoteknik Konulu Seminer Düzenlendi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 10. Meslek Grubu Üyeleri ve Elazığ İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) tarafından düzenlenen, Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü Geoteknik Anabilim dalı Öğr.Üyesi Doç.Dr.Mesut Gör’ün anlatımlarıyla seminer düzenlendi.

ELMÜTDER; ‘İçişleri Bakanlığı Ne Yapmak İstiyor?’

İçişleri Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanan genelgeyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yetkilendirilen kurum veya kuruluşlardan teknik rapor alınmasının zorunlu hale getirilmesi amacıyla deprem bölgelerinin inşaatlarını durdurmuştu.

'İnşaat Sektörüne Ağır Bir Darbe Vurulmuştur!'

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Hukuk Birimi, inşaatların durdurulması kararı ile ilgili açıklama yaptı.

Müteahhitlik Sektörü Elazığ'da Alarm Veriyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İçişleri Bakanlığı’ndan gönderilen genelge ile devam eden inşaatlarda çalışmaları durdurulması kararı ile sıkıntıya girdiklerini söyleyen sektör temsilcileri Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’dan destek istedi.

Naci Görür'den Kritik Uyarı

Elazığlı hemşehrimiz deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, meydana gelen depremlerde binaların yapım sürecinde beton dökülmesinin sakıncalı olduğunu söyledi. Prof. Dr. Görür, “inşaatlarda beton dökmek son derece sakıncalıdır” dedi.

‘Elazığ’ın Tek Kurtuluşu Ada Bazlı Kentsel Dönüşüm’

Deprem bölgelerinde incelemelerde bulunmak üzere Elazığ’a gelen İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu(İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği(ELMÜTDER)Başkanı Miraç Ayaz ve üyeler ile bir araya geldi.

ELMÜTDER, ‘Türkiye Tek Yürek’ Sloganıyla Yaraları Sarıyor!

Elazığ İnşaat Müteahittleri Derneğinden Deprem Bölgelerine Destekler artarak devam ediyor

ELMÜTDER Deprem Açıklaması

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Yürütme Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Hakan Özdemir, Öncelikle 15.01.2023 tarihinde ilimizde meydana gelen depremden dolayı bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum.