Haberinsaati İnternet Gazetesi 12 Yaşında!

25 Ekim 2011'de kurulan Haberinsaati İnternet Gazetesi, 12 yıl boyunca haberlerin nabzını tutmaya ve okuyucularına güvenilir bilgi sağlamaya devam ediyor. Kuruluşumuzun 12. yıl dönümü, internet gazetemizin büyümesini ve başarılarını kutlama zamanı!

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Haberinsaati İnternet Gazetesi, 2011 yılında kurulduğunda, online haber dünyasına yenilik ve kalite getirmeyi hedefledi. Başlangıçtan bu yana, haberin en hızlı ve güncel şekilde okuyuculara ulaştırılması için çaba gösterdik.
Haberinsaati, bu 12 yıl içinde birçok önemli habere imza attı ve birçok ödül kazandı. Özellikle özel haberlerde ve toplumsal konularda sağlam bir varlık olmaya devam ediyoruz.
Okuyucularımıza Teşekkür
Haberinsaati'nin bu başarısının arkasındaki en büyük güç okuyucularımızdır. Sizlere teşekkür ederiz, çünkü sizinle birlikte büyüdük ve bu yolculuğa devam ediyoruz.
Haberinsaati İnternet Gazetesi olarak, daha fazla yenilik ve güncel haber sunmaya devam etmek için çalışmaya devam edeceğiz. Gelecekte de sizlere kaliteli habercilik sunmaya devam etmeyi taahhüt ediyoruz.
12 yıl boyunca güvenilir haber kaynağı olmamıza destek veren tüm okuyucularımıza teşekkür ederiz. Sizlerle birlikte daha nice yıllara ulaşmayı dört gözle bekliyoruz!


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN