Kayısı Haberleri

Kayısı Haberleri

Prof. Dr. Gezer: Büyükşehir Belediyesi’ni Kayısı Çalışmalarının Merkezi Haline Getireceğiz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, sorumluluk aldıklarında Malatya’nın en önemli gelir kaynağı olan kayısının marka gücüyle Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal gücünü birleştireceklerini belirterek “Büyük buluşma adını verdiğimiz bir projemiz var.

Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi Hizmete Girdi

Başkan Gürkan: Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü imkânı esnaf arkadaşlarımızın lehine kullanacağız. Vatandaşlarımız müsterih olsun vatandaşlarımızın huzuru, sağlığı ve işlerinin daha kaliteli bir şekilde yapmalarını sağlamak için çalışıyoruz.

Şehit aileleri ve STK’lar Büyükşehir Belediyesi’nin Projelerini Gezdiler

Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği ve şehit aileleri Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden olan 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi, Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, Beydağı Tabiat Parkı ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Kuru Kayısı Lisanslı Deposu’nu gezdiler.

Bakan Dr. Bak, Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezinde incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, “Çok Modern ve Kayısı İçin Önemli Bir Merkez

Başkan Gürkan Dünya Kayısı Ticaret Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Dünya Kayısı Ticaret Merkezinde İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan, “Malatya’mıza Yakışır Dünya Kayısı Ticaret Merkezini Yakında Faaliyete Geçireceğiz”

Başkan Gürkan Dünya Kayısı Ticaret Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Dünya Kayısı Ticaret Merkezinde İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan, ‘Malatya 10 Kat Daha Zenginleşecek’

Dünya Kayısı Ticaret Merkezinde Asfaltlama Çalışmaları Başladı

Büyükşehir Belediyesi Asfaltlama Çalışmalarını Hızla Sürdürüyor

Başkan Gürkan, Bakan Işıkhan’a Kayısı Çiftçilerinin Sorunlarını İletti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak için Malatya’ya geldi. Bakan Işıkhan ziyaretleri kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesini de ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Malatya’da İncelemelerde Bulundu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya’da incelemelerde bulundu. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte konteyner kentleri, Dünya Kayısı Ticaret Merkezini ve 100. Yıl Parkını ziyaret etti.

‘Kayısı Pazarı Elazığ’da Kurulsun’

Baskil’in Kanaat Önderlerinden “Kayısı Pazarı Elazığ’da Kurulsun” Talebi

9. Altın Palmiye Ödül Töreninde Başkan Gürkan İki Ödül

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ‘Yılın Yerel Yöneticisi’ ödülünü aldı. Başkan Gürkan ayrıca gecede 25’inci Kayısı Festivalinden dolayı ‘Yılın Kültür Sanat Markası’ ödülünü de aldı.

Prof. Dr. Eroğlu Dünya Kayısı Ticaret Merkezini yerinde inceledi

Dünya Kayısı Ticaret Merkezini yerinde inceleyen Prof.Dr. Eroğlu; ‘Muhteşem Bir Kayısı Ticaret Merkezi Kuruluyor’

17 bin istihdam Sadıkoğlu’na ödül getirdi

Görev süresi boyunca Malatya’daki istihdam sayısının artması için nitelikli yatırımcıları davet eden ve 4 yılda 17 bin ek istihdam alanları oluşmasını sağlayan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na, Altın Kayısı Ödül töreninde “Üreten Malatya Özel Ödülü” verildi.

Şire Pazarı Esnafı, Oğuzhan Başkan Bizim Sesimiz Oldu Dedi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Şire Pazarını ziyaret ederek esnaflar ve kayısı üreticileriyle bir araya geldi.

Kayısı Festivali Kapsamında Spor Şenliği Düzenlendi

Bu yıl 25’incisi gerçekleştirilen Malatya Kültür Sanat ve Kayısı Festivali çerçevesinde ‘Spor Şenliği’ düzenlendi.

25. Kayısı Festivali Eypio ve Serdar Ortaç konserleriyle sona erdi

GÜRKAN: On binlerce Hemşerimiz Konser Alanında Hem Eğlendi Hem Birlik Beraberlik Mesajı Verdi

Vali Şahin ve Başkan Gürkan Stantları Gezdi

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivalinde düzenlenen etkinliklere ve stantlara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Festival Kapsamında Cirit Müsabakası ve Engelsiz Konser Düzenlendi

25’inci Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali coşkusu festival kapsamında yapılan etkinliklerle devam ediyor.

Mişmiş Park Fuar Alanında Hande Yener Rüzgârı

Bu yıl 25’inci Malatya Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali 3. Günü gerçekleştirilen birçok etkinlik ve konser programlarıyla hız kesmeden devam etti.

Kayısı Festivali Etkinlikleri Coşkuyla Devam Ediyor

25. Kayısı Festivali birbirinden farlı etkinliklerle Malatya’nın her noktasında kutlanmaya devam ediyor.

‘Bir Umut Öyküsünde Tatlı Telaş’ Hikâye Yarışması Sonuçlandı

25. Kayısı Festivali çerçevesinde gerçekleştirilen ‘Bir umut öyküsünde tatlı telaş’ hikâye yarışmasında dereceye girenlere ödülleri Mişmiş Park Fuar Alanında düzenlenen törenle taktim edildi.

Malatya Haluk Levent’le Çoştu

Kayısı Festivali Bütün Çoşkusuyla Devam Ediyor

‘Tarihsel Süreçte Kayısı’ Paneli Düzenlendi

Bu yıl 25’incisi gerçekleştirilen Malatya Kültür Sanat ve Kayısı Festivali kapsamında farklı birçok etkinlik düzenleniyor.

Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Hizmet ve Yatırımları Gezdi

25’inci Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali’ne katılmak üzere Malatya’ya gelen son Başbakan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Dünya Kayısı Ticaret Merkezi ve Lisanslı Depoda incelemelerde bulundu.

Türkiye’nin Özlediği Birlik ve Beraberlik Fotoğrafı Malatya’da

25. Malatya Kültür Sanat ve Kayısı Festivali Başladı

Malatya Tek Yürek, Mazisine Layık İstikbale Yürüdü

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 25’incisi kutlanan Malatya Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali kapsamında kortej yürüyüşü on binlerin katılımıyla coşkuyla yapıldı.

Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti

25. Malatya Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivaline katılmak üzere ilimize gelen son Başbakan AK Parti Genel Başkan Vekili aynı zamanda Türk Devletleri Teşkilatı AK Sakallılar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, beraberinde kalabalık bir heyetle birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Malatya Festivale Hazır

25’inci Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali Start Alıyor

Keskin’den kayısı festivali daveti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 25. Malatya Kayısı Festivali için 21 Temmuz Perşembe günü düzenlenecek olan kortej yürüyüşüne ve yapılacak etkinliklere başta esnaf camiası olmak üzere herkesi davet etti.

Başkan Gürkan, Malatya Tek Yürek, Mazisine Layık İstikbale Yürüyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bu yıl 25’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali istişare toplantıları kapsamında Genç STK temsilcileriyle bir araya geldi.